Igre
08.05.2018 19:00

Deli z drugimi:

Share

Kupujete igre? Počakajte!

Nikoli več igre po polni ceni
Nikoli več igre po polni ceni

Če tudi vi večkrat kupujete igre preko priljubljenih portalov, rajši počakajte, kot pa da kupite igro tako zdaj in danes. Zaradi par dni čakanja, boste hitro privarčevali kakšen evro. Priljubljene spletne “prodajalne” kot so Steam in Origin večkrat zalagajo igre za svetovne razvijalce.

Takoj, ko se pojavi nova igra, je cena le-te v nebesih, saj samo igra brez kakršnih koli dodatkov, stane tudi več kot 50€.

Že takoj čez par dni, je lahko igra znižana zaradi raznih praznikov in drugih dnevov, katere praznujejo v ZDA. Na srečo popusti večkrat niso omejeni, tako da so na voljo tudi v Evropi, kot tudi v Sloveniji.

Tako boste privarčevali takoj vsaj kakšnih 20%. Potem so še tukaj razni kuponi, katere lahko najdete po spletu, vendar na žalost večkrat ne delujejo za najnovejše igre.

Najboljše pa je, da za originalno igro preprosto počakate kakšne pol leta, saj bo cena padla za okrog 50% in bo z leti samo še manjša.

Zanimivo dejstvo je tudi, da Origin, eden izmed založnikov večkrat ponuja igre “on-the-house” oziroma na račun hiše, tako so igre za kratek čas brezplačne. Ena izmed takšnih iger je bila nedavno Dead Space, katera je doživela kar nekaj nadaljevanj in je za nakup potrebno odšteti okrog 10€. Večkrat pa jo na Originu lahko najdemo brezplačno.

Če pa želite igro takoj, pa priporočamo, da malce pobrskate po kakšnih spletnih straneh, kot je G2A.com. Na teh straneh najdemo različne igre, katere lahko kupimo po znižanih cenah in so podobne eBayju ali Bolhi.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več