Igre
22.02.2010 16:12
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoftovih 10 na X10

Pred nekaj dnevi je v San Franciscu potekala prireditev imenovana X10, kjer so postregli s kar nekaj novostmi.
Pred nekaj dnevi je v San Franciscu potekala prireditev imenovana X10, kjer so postregli s kar nekaj novostmi.

Pred nekaj dnevi je v San Franciscu potekala prireditev imenovana X10. Organiziral jo je Microsoft, z namenom, da bi nam predstavili nekaj novosti o njihovih prihajajočih igrah.

Po vsej verjetnosti ni potrebno omeniti, da dotična prireditev ni bila niti približno tako velika kot na primer E3. A Microsoft je kljub vsemu uspel narediti dostojno predstavo, kjer so nam predstavili deset mamljivih novosti.

Bungie je napovedal, da se bo beta testiranje za njihov špil Halo: Reach pričelo 3. maja. Za sodelovanje v beta testiranju boste potrebovali kopijo Halo 3: ODST.

Naslednji v vrsti je Dead Rising 2. Ne le, da so potrdili datum izida (ki je postavljen na 3. september letos), najavili so tudi Dead Rising: CASE ZERO. Ta naj bi bil ekskluzivni dodatek za Xbox Live, ki bo povezoval zgodbi obeh Dead Rising iger. Kljub temu, da je bil to Microsoftov event, nam je Capcom dal vedeti, da bodo tudi Playstation 3 uporabniki deležni nekaj dodatkov.

Prav tako se je na dogodku znašel Alan Wake, ki je po petih letih končno dobil datum izida (21. maj). Tamkajšnji obiskovalci so imeli možnost tudi preigrati kratek demo igre. Mnenja o igri? Po njihovih besedah – fenomenalna.

Datume izida so napovedali še za Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction (16. april), Lost Planet 2 (18. maj), ter Fable 3 (konec leta 2010).

Razkrili pa so tudi, da pripravljajo Final Fantasy XIII v posebni izdaji, zapakirani skupaj z 250-GB Xbox 360, dvema brezžičnima kontrolerjema in nekaj dodatnimi vsebinami za igro. Cena bo 399 €, na voljo pa bo 9. marca.

Na Xbox Live Arcade Block Party lahko pričakujete: Toy Soldiers, Perfect Dark, Scrap Metal in Game Room v mesecu marcu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več