Igre
08.05.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

MotoGP 20 – spektakularne virtualne dirke za zapolnitev motociklistične praznine

.. Medtem ko letošnja sezona prvenstva MotoGP zaradi pandemije COVID-19 ostaja pod vprašajem, je nova edicija uradne videoigre že v prodaji za PC, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch ..
Zahtevnejša težavnost vključuje obrabo pnevmatik, porabo goriva in vse, kar spada k pravim dirkam.
Zahtevnejša težavnost vključuje obrabo pnevmatik, porabo goriva in vse, kar spada k pravim dirkam.

Nova edicija poleg posodobljenega nabora dirkačev in dirkališč prinaša nekaj pomembnih novitet, ki ustvarijo osupljivo realistično izkušnjo. Če torej močno pogrešate nedeljske dirke na dveh kolesih, boste v MotoGP 20 zagotovo našli razburljiv nadomestek aktualne sezone.

Predčasni izid letošnje različice igre so že izvrstno izkoristili pri MotoGP z organizacijo virtualnih dirk, katerih so se udeležili številni zvezdniki tega športa, med njimi tudi Marc Marquez in Valentino Rossi. S tremi virtualnimi preizkušnjami letošnje dirkaške sezone do zdaj so dirkači namreč pred zaslone prikovali milijone gledalcev po vsem svetu in postavili nove mejnike v svetu e-športa.

Uradna videoigra kraljevega motociklističnega razreda sicer že vrsto let velja za eno vodilnih dirkalnih simulacij, z MotoGP 20 pa italijanski ravojni studio Milestone franšizo dviguje na popolnoma nov nivo. Po zaslugi četrtega Unrealovega pogona je stvar prava vizualna poslastica, ki še posebej navdušuje z zahtevnejšimi vremenskimi razmerami, veliko pozornosti pa so ustvarjalci namenili tudi fiziki in realizmu. Čeprav zna igra zaradi odsotnosti vodenega uvajanja sprva delovati zastrašujoče, ponuja dovolj težavnostnih nastavitev, da si igralci izkušnjo po želji olajšajo ali otežijo. S tem je dobro poskrbljeno za začetnike z malo ali nič znanja o motociklističnih dirkah, kot za največje entuziaste, ki pričakujejo visoko realistično simulacijo.

MotoGP 20 seveda vključuje vsa dirkališča, dirkalnike in dirkače razredov MotoGP, Moto 2 ter Moto 3 sezone 2020. Prvič doslej se igralci tako lahko zapeljejo tudi po finski stezi Kymi Ring, ki je avgusta lani doživela otvoritev, v letošnji dirkaški sezoni pa bi morala potekati 12. julija. Kdor želi do uspeha popeljati novega dirkača, lahko to stori skozi obsežno kariero, zgodovinski način pa bo navdušil tiste, ki se jim kolca po starih časih in nekdanjih zvezdnikih tega športa.

Letošnja izdaja uradne videoigre prvenstva MotoGP je prava izbira za tiste, ki se želijo preizkusiti v razburljivih virtualnih dirkah, naj si bo to proti umetni inteligenci ali proti motociklističnim navdušencem s celega sveta v spletnem večigralstvu.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več