Igre
05.05.2019 17:00

Deli z drugimi:

Share

Neomejene igre za le 9€ na mesec

Kolikokrat se vam je zgodilo, da je izšla nova igra za računalnike, vaš pa preprosto ni več bil zmožen ponuditi tiste zmogljivosti, kot ste jo navajeni od nakupa?
Igranje zahtevnih iger kar v oblaku
Igranje zahtevnih iger kar v oblaku

V takšnem primeru se večina “igračarjev” zateče k zelo preprosti, ampak dragi reštivi. Nadgradnji računalniških komponent (grafične kartice, RAMov,…), katera pa je kot že povedano, vse prej kot poceni.

Kaj pa, če bi lahko igrali igre najnovejše igre, na najboljših računalnikih za le 9€ (9,99$) na mesec? Vortex naj bi ponujal prav to.

Za le 9€ vam ponujajo najnovejše igre in najnovejši računalniški sistem. Nekatere igre so že vključene, za naketere pa potrebujete že kupljeno licenco (Steam) za igranje.

Na računalnik se namesti program, kateri omogoča oddaljen dostop do računalnika v oblaku. Za optimalno delovanje je potrebna zgolj hitra internetna povezava in srednje zmogljiv računalnik, ter seveda električno napajanje.

Tako ni potrebno, da takoj kupite nov, zmogljiv računalnik, za igranje najnovejših iger, saj je za vse to poskrbljeno.

Pred samo namestitvijo, pa je najboljše da preverite tudi hitrost povezave med vašim računalnikom in njihovimi strežniki. To lahko storite na povezavi -> https://vortex.gg/ping

Igre pa niso na voljo samo za igranje na računalniku, temveč tudi na mobilnih napravah (Android in iOS). Ker vsi procesi tečejo v oblaku, je za optimalno delovanje potreben zgolj srednje cenovni telefon.

Preverite še seznam podprtih iger na povezavi -> https://vortex.gg/dashboard


Nakup in namestitev -> https://tinyurl.com/RN-Vortex


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več