Igre
29.04.2016 10:17
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Outfit7 išče najboljše med najboljšimi

Snovalci iger, pozor - prijave za Outfit7 Talent Camp so odprte.
Outfit7 išče najboljše med najboljšimi
Outfit7 išče najboljše med najboljšimi

Ekipa2 d. o. o., hčerinsko podjetje Outfit7 Limited, najbolj znano po globalni blagovni znamki Talking Tom and Friends, letos že drugič prireja strokovno delavnico Outfit7 Talent Camp, namenjeno kreativnim posameznikom s področja razvoja iger. Udeleženci, ki bodo prikazali največ znanja in veščin, bodo imeli kasneje možnost zaposlitve v podjetju.

Outfit7 Talent Camp bo, tokrat prvič v mednarodni zasedbi, potekal v Ljubljani med 8. in 22. julijem. Udeleženci bodo za 14 dni ustvarjanja izbrani na podlagi prijav, kjer bosta glavna kriterija kreativno razmišljanje izven ustaljenih okvirjev in sveže ideje. Prijavijo se lahko talenti s področja razvoja mobilnih aplikacij, Unity3D, zalednih sistemov, specialisti za razvoj mobilnih iger in oblikovanja (2D, 3D, ilustracije, animacije). Z delom v ekipah bodo udeleženke in udeleženci razvili mobilno aplikacijo, od začetne ideje do delujočega prototipa. Poleg odličnih pogojev za delo, bodo udeleženci Outfit7 Talent Camp imeli edinstveno možnost ustvarjati pod mentorstvom vodilnih strokovnjakov v industriji mobilnih iger.

“Lanski pilotni projekt nam je prinesel kar tri nove sodelavce, s katerimi smo zelo zadovoljni. Zato smo se letos odločili, da gremo v širšo, mednarodno izvedbo”, je poudaril Janez Nejc Login, generalni direktor pri Ekipi2. “Glede na mednarodno dimenzijo pričakujemo, da bomo julija gostili pester in raznolik nabor talentov iz bližnje in širše okolice.”

Gregor Birsa, 3D artist, ki se je udeležil lanskoletne delavnice, pravi: “Lanski dogodek je bil zame res super izkušnja. V prejšnji službi sem vzel dva tedna dopusta samo zato, da sem se lahko udeležil, in tudi če me kasneje ne bi zaposlili, bi bilo vredno. Prvotni načrt je bil, da bi v dveh tednih naredili dve aplikaciji, a smo bili tako zagreti in imeli toliko idej, da smo na koncu naredili kar tri – od ideje do prototipa. Delali smo pod budnimi očmi mentorjev, ki so nas vodili s svojimi izkušnjami in nas motivirali, da smo dali vse od sebe. Rezultat tega je bil, da smo dosegli marsikaj, za kar tudi sami nismo verjeli, da nam bo uspelo. Celotno vzdušje je bilo neverjetno prijazno in motivirano, pravi “growth box” za kreativnost in ekipno delo.”

Prijave za Outfit7 Talent Camp so že odprte! Vsi zainteresirani se lahko prijavijo do 22. maja 2016 preko http://talentcamp.outfit7.com, kjer so navedene tudi vse podrobnosti o pogojih sodelovanja.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več