Igre
31.08.2010 17:22
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Reportaža: GamesCom 2010

GamesCom 2010
GamesCom 2010

Leto je naokoli in zopet je prišel čas, ko smo lahko prebivalci stare celine zopet pogledali v prihodnost igričarskega sveta, s pomočjo sejma GamesCom 2010. Ta je bil letošnje leto še večji in še boljši kot v preteklem letu, ponovno pa se ga je udeležila tudi RN ekipa.

GamesCom 2009 je bil prvi svoje vrste. Leto pred tem ga je nadomeščal sejem Games Conventivon v Leipzigu, ki sicer še obratuje, a je svoje zanimanje preusmeril v mobilno in večigralsko igričarstvo. A preteklost je preteklost in tudi GamesCom 2010 je sedaj že za nami, kar pomeni, da je čas, da se o videnih novostih na sejmu tudi malce razpišemo.

Igričarski sejem GamesCom 2010 je potekal vse od 18. 8 do 22. 8. Prvi dan je bil sicer rezerviran le za novinarje in je bil temu primerno bolj miren, ostale dni pa se je po sejemskih tleh valilo horde igričarjev. Če smo natančni, je bilo število obiskovalcev sejma letošnje leto kar 254.000. Med njimi pa ni manjkalo niti ljudi, ki so prišli oblečeni kot svoj najljubši igralni lik, niti ljudi, kot je recimo Charles Martinet, ki je svoj glas že pred mnogimi leti posodil Nintendovemu vodovodarju po imenu Mario. Za dobro vzdušje je poskrbelo tudi nekaj odrov, na katerih se je igralo »Rock Band« in »Guitar Hero«, ali pa so avtorji zgolj metali promocijske stvari (obeske za ključe in podobno) med nekaj deset igričarjev.

Udeležba ni bila slaba niti s strani razstavljalcev, katerih je bilo 505 iz kar 33 različnih držav. Ti so obljubili, da bodo na sejemskih tleh predstavili obilo iger in o tem niso niti približno lagali. Že samo Electronic Arts, Sony in Nintendo so imeli na svojih štantih razstavljenih kar precej iger, ob katerih so se slinili tako obiskovalci kot tudi mi. In čeprav smo imeli za sejem visoka pričakovanja, nas videno ni razočaralo. Celoten sejem so organizatorji stlačili v šest velikih dvoran, ki so bile zapolnjene do roba. Dve izmed teh sta bili sicer namenjeni zgolj novinarjem in razstavljalcem, kjer so slednji predstavljali tudi igre, ki jih širša publika žal ni mogla igrati. Toda ostale štiri dvorane so bile odprte čisto vsakemu igričarju.

Seveda so razstavljalci za letošnji GamesCom opremili predstavljene igre z dovolj konzolami in računali, da je zadeva tekla dokaj spodobno. Toda še vedno so se za velike igre tipa »Call of Duty: Black Ops« nabirale večurne gneče, čeprav je Treyarch (enako kot lansko leto Infinity Ward) prikazal le prezentacijo, ki so jo seveda igrali sami in to nekaj mesecev pred izidom. Pfff, važiči! Ampak dobro, poslovne odločitve so poslovne odločitve in tukaj ni prostora za zamere. Vsekakor pa leti zamera na določeno skupino ljudi, ki se je odločila, da moramo pred igranjem nekaterih iger pogledati tudi krajši filmček, v premajhni sobici, BREZ stoličev.

In kako se nam je godilo kot novinarjem? Pravzaprav, če se smem pohvaliti, nam je bilo precej dobro. Razvijalci so bili dovolj prijazni, da so nam omogočili dovolj prezentacij, kjer so bili za morebitna vprašanja na voljo tudi razvijalci, Electronic Arts pa je imel tudi VIP prostore, v katerih so delili zastonj hrano in pijačo, skupaj z možnostjo igranja njihovih prihajajočih iger. Vključno z igro »Dead Space 2«, haha!

Proizvajalci iger se predstavijo

Kot se za sejem te vrste spodobi, smo ugledali tudi kup tiskovnih konferenc, kjer so nam giganti igričarske industrije (Sony, Microsoft in Electronic Arts) vsaj bežno razkrili svoje načrte za bližnjo prihodnost. Prvi izmed njih je svoje načrte razkril Microsoft in kot se spodobi so del konference posvetili tudi Kinectu, ki bo v evropskih trgovinah na voljo od 10. novembra dalje. O Kinectu je bilo rečenih še nekaj besed, nakar je sledila najava dveh iger. Prvo so na kratko predstavili »Age of Empires Online«, špil v katerem bomo lahko, enako kot v predhodnikih začeli z malo vasico, ki bo kasneje prerasla v veliko kraljestvo. Temu bodo sedaj dodali še možnost večigralskega načina, kjer bomo lahko s pomočjo prijateljev opravljali zadane naloge. Druga predstavljena igra je bila »Microsoft Flight«, ki je pravzaprav povratek Microsoftove franšize »Flight Simulator«, le da bo tokrat igro krasilo drugo ime. Avtorji obljubljajo precej inovacij in izboljšav, ki bodo navdušile tako stare, kot tudi nove igričarje.

Nedolgo po Microsoftovi konferenci je s svojo pričel tudi Electronic Arts, na kateri se je kar trlo oznanitev. Najavili so prihod špila »Mass Effect 2« za Playstation 3, »FIFA 11« bo sedaj podpirala večigralski način do 22 igričarjev, najavljene so bile nove informacije o »Dragon Age II«, kjer bomo sedaj imeli malce več akcije kot v predhodniku, skupaj s precej spremenjenim načinom pripovedovanja zgodbe. Dodelano bo tudi napredovanje v višje stopnje in nadgrajevanje moči, ki bo tokrat precej obširnejše. Konferenco so osvežili tudi s predstavitvijo ostalih prihajajočih iger, kot so »Medal of Honor«, »The Sims 3« za konzole, »Need for Speed: Hot Pursuit« in še več.

Zadnji pa je na oder stopil Sony. Dobre novice za Playstation 3 smo uspeli slišati že v EA-jevi tiskovki, kjer so najavili prihod špila »Mass Effect 2«, toda Sony jih je prinesel še več. Z najavami novih iger, kot sta »Resistance 3« in »Ratchet & Clank: All 4 One«, so precej razveselili ljubitelje teh franšiz, vendar bo nanje potrebo počakati vse do konca drugega leta, zato je bilo informacij o teh igrah precej malo. Kasneje je bilo govora tudi o gibalnem kontrolerju Move, s pomočjo katerega bo sedaj moč igrati tudi naslednje naslove – »MAG«, »Echocrome 2« in »Virtua Tennis 4«, ki bo podpiral tudi 3D tehnologijo. Na konferenci je Sony prav tako najavil dva nova Playstation 3 modela, ki bosta imela večji trdi disk, in sicer 160 GB in 320 GB. Prvemu so navesili ceno 299 usd in bo nadomestil trenutni, 120-GB model, medtem ko bo 320-GB zapakiran skupaj s kontrolerjem Move in bo stal 349 usd. Za konec so nam navrgli še nekaj prodajnih statistik. Playstation 2 je do današnjega dne prodal 146 milijonov, medtem ko so uspeli prodati 62 milijonov PSP-jev in 38 milijonov Playstation 3 konzol.

PLAYSTATION MOVE

Playstation Move v primerjavi z Microsoftovim Kinectom morda res izgleda precej zastarelo, vendar ko primerjamo funkcionalnost obeh, Move zmaga brez pomisleka. Move je namreč osnovan tako, da potrebuje za igranje kontroler, v katerem so senzorji, ki zaznavajo gibanje, na njegovem koncu pa je še prikupna lučka, ki pomaga kameri PS Eye določati naš položaj v prostoru. Vse skupaj pripelje do neverjetne natančnosti in to brez zakasnjenih gibov. Omembe vreden je tudi dodaten plošček, imenovan Navigator, na katerem bodo gumbi L1, L2, smerne tipke, X, O ter gobica za lažje igranje streljačin.

Na sejemskih tleh je bilo tudi kar precej iger, ki smo jih lahko poskusili. Igrali smo lahko streljačine, pretepačine, in nenazadnje tudi pretepačine. Pri vseh se je Move izkazal odlično, saj je pridno sledil našim gibom. Pri streljačinah je bilo igranje malce oteženo, ravno obratno pa je bilo pri igranju igre »Heavy Rain«.

KINECT

Medtem ko Sony in Nintendo za igranje iger še vedno zahtevata, da v roki držite plošček, pa se je Microsoft odločil za precej velik korak naprej in pred dobrim letom dni predstavil Kinect, pri katerem smo kontroler mi, oziroma naše telo, ki ga zaznavajo tri kamere. Te kamere naj bi natančno zaznavale naše gibe, kot tudi oddaljenost od naprave. Sliši se lepo, vendar teorija in praksa mnogokrat ne gresta najbolje skupaj, kar se je dodobra izkazalo na prikazanih prezentacijah. Kinect je naše gibe namreč zaznaval z zamudo, imel je tudi nekaj problemov z zaznavanjem globine, problem pa se je pojavil tudi pri puncah z daljšimi lasmi, saj pri igri »Your Shape Fitness« zaradi njih ni uspel zaznati vratu.

A če nekako obidemo zgoraj omenjene probleme, je Kinect lahko zelo zabaven del tehnologije, ob katerem lahko uživa celotna družina. Sploh ob igrah, kot so »Kinectanimals«, »Kinect Adventures«, »Dance Central« in podobne, vidimo, da bo Microsoft ciljal bolj na nedeljske igričarje. Kljub vsemu pa bo Kinect v svojo zbirko naslovov vključil tudi kakšen resnejši špil.

IGRE

Dragon Age 2

Založnik: Electronic Arts

Datum izida: 11. marec 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

BioWare nas je uspel na letošnjem sejmu precej presenetiti. Prvo so najavili »Mass Effect 2« za Playstation 3, z velikim presenečenjem pa smo ugotovili, da je na voljo tudi igralna verzija špila »Dragon Age 2«. Prvinec pod imenom »Dragon Age« je bil precej impresiven, vendar so avtorji še vedno našli prostor za izboljšave. Tako bomo v dvojki prejeli bolj podroben sistem za nadgrajevanje posebnih moči, prisotne bo več akcije, obljubljajo pa tudi boljšo pripoved zgodbe. Izboljšali so tudi grafično plat igre, vendar bo večji del igralne izkušnje še vedno precej podoben tistemu, ki smo ga videli v prvincu.

Brink

Založnik: Bethesda Softworks

Datum izida: pomlad 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

Bethesda Softworks ima pod svojim okriljem kar precej odličnih iger, kar so dodatno potrdili z igro »Brink«, ki smo jo lahko na letošnjem sejmu tudi izkusili. Predstavljena je bila večigralska mapa po imenu »Countainter City«, kjer se je pomerilo 16 igričarjev, razdeljenih v dve skupini. Ena izmed skupin je napadala, medtem ko je druga branila in četudi je bil igralni način precej standarden, je bilo precej zanimivo videti igričarje, kako so se obnašali s pomočjo novega sistema S.M.A.R.T. Ta nam omogoči hitro premikanje skozi visoke ovire, kar ima seveda taktično prednost, ki bo v dotičnem špilu ključnega pomena, če boste želeli svojo ekipo pripeljati do zmage.

Gran Turismo 5

Založnik: Sony

Datum izida: 3. november 2010

Platforme: Playstation 3

V tokratni demo predstavitvi smo imeli na izbiro precej več prog in avtomobilov med katerimi smo lahko izbirali. In glede na to, da je GamesCom potekal na nemških tleh, smo odvozili krog Nürburgringa z Mercedez-Benzom SLS. Avtomobil se je na progi znal obnašati precej simulacijsko in ob prvi neprevidnosti si lahko že končal v drevesu. Kakorkoli že, »Gran Turismo 5« bo tokrat razdeljen na A-Spec in B-Spec. A-Spec bo točno to, kar ljubitelji serije pričakujejo. B-Spec pa bo prinesel nemalo novosti, med drugimi spremenljivo psihično stanje voznika. To bo močno vplivalo na našo vožnjo, kot tudi na stanje našega vozila.

Fallout: New Vegas

Založnik: Bethesda Softworks

Datum izida: 22. oktober 2010

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

Bethesda Softworks je na sejmišču predstavljal tudi »Fallout: New Vegas«. Že res, da bo igra uporabljala enak grafični pogon kot njen predhodnik, kar pomeni, da grafično špil ne bo precej napredoval. Bomo pa zato spremembe videli v ostalih delih igre, kajti samo v pičlih 30 minutah, kolikor so nam razvijalci pustili igrati, smo videli, da je »New Vegas« precej drugačen od tistega, kar smo videli do sedaj. Spremenjena bo lokacija in sicer Vegas z okolico, imeli bomo obilo novih sovražnikov, orožij in še ostale podrobnosti. Kot se spodobi, bo na voljo odprt svet, ki bo prinesel nove sovražnike in nenazadnje tudi obilo stranskih nalog.

Assassin’s Creed: Brotherhood

Založnik: Ubisoft

Datum izida: 19. november 2010 (izid za PC šele naslednje leto)

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

Ko je pred časom na internet pricurljala novica o tem, da bo dotičnen špil imel tudi večigralski način, je bilo veliko skeptikov, med katerimi smo bili tudi mi. Seveda pa smo bili že v prvih nekaj trenutkih igranja večigralskega načina precej presenečeni, kajti ta je dokazal, da zna biti precej zanimiv. Sistem nam bo postavil tarčo, ki jo bo potrebno locirati in asasinirati. Sovražnik bo lahko naš napad obranil, a bo moral pri tem biti precej spreten in naš napad pričakovati. Za vse tiste, ki pa niso ravno ljubitelji večigralskega sveta, pa bo na voljo tudi enoigralni način, ki bo trajal 15 ur, a glede na to, da je peskovniški stil igranja, se lahko čas igranja lahko z malo domišlije celo potroji.

Portal 2

Založnik: Valve

Datum izida: 9. februar 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC, Mac

So igričarji, ki »Portal« še vedno prezirajo in so igričarji, ki so špil tako vzljubili, da si tudi med vsakdanjimi opravili žvižgajo pesem »Still Alive«. In če ste eden izmed slednjih potem gotovo veste, da prihaja »Portal 2«, za katerega je Valve pripravil okoli deset minut dolgo prezentacijo na čast obiskovalcem sejma GamesCom. V njej je bilo moč opaziti, da bo »Portal 2« precej podoben prvincu, a bo kljub temu prinesel nešteto inovacij in izboljšav. Prikazanih je bilo precej stopenj in vsaka izmed njih je bila nekaj novega, nekaj kjer ne bomo samo brezglavo tekali sem ter tja, ampak bo potrebno precej razmišljanja.

LittleBigPlanet 2

Založnik: Sony

Datum izida: 16. november 2010

Platforme: Playstation 3

»LittleBigPlanet« je med igričarji postal precej priljubljen. Igra je bila preprosta, zabavna in igričarji so lahko svoje kreacije na preprost način delili z drugimi. Ti so seveda pokazali precej impresivne stopnje in s prihodom dvojke jih bo samo še več. Tokrat se bomo pravzaprav lahko igrali razvijalce, kajti naše stopnje bomo lahko obogatili z našo zgodbo, kot tudi z glasbo, ki jo bomo ustvarili sami. Na sejmišču so nam avtorji prikazali tudi t. i. Sequencer, s pomočjo katerega bo moč ustvariti več posameznih delov stopnje, ki jih lahko kasneje združimo skupaj in naredimo precej obsežnejšo stopnjo brez večjih naporov.

Mortal Combat

Založnik: Warner Bros.

Datum izida: 1. marec 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360

Ljubitelji sage Mortal Combat so pred časom sicer prejeli igro MC vs. DC Universe, toda igra ni bila niti približno to, kar bi pravi ljubitelj MC-ja pričakoval. Toda sedaj se Mortal Combat vrača na svoja stara pota. Kot posledica tega, bomo skupaj z ostalimi podrobnostmi videli vrnitev že znanih pretepačev in vsem ljubi Fatality. Prejeli pa bomo tudi obilo novosti, med katere lahko prištejemo bolj krvavo igralno izkušnjo, malce izboljšan Fatality, igralni način, pri katerem bosta na voljo dva različna pretepača, izvisel pa ne bo niti večigralski način. Za konec so predstavili tudi čisto novi X-Ray Move, kjer bomo videli obilo polomljenih kosti.

Killzone 3

Založnik: Sony

Datum izida: Februar 2011

Platforme: Playstation 3

Prvinca v sagi »Killzone« smo lahko ugledali že na konzoli Playstation 2 in igra je bila daleč od tega, čemur bi lahko rekli »biser med igrami«. Dvojka, ki je prišla le štiri leta za prvincem, je bila precej izboljšana, sploh v grafičnem oddelku, vendar je igralnost še vedno šepala. Toda v začetku naslednjega leta bomo ugledali že »Killzone 3«, ki je v primerjavi s predhodnikom dodobra napredoval. Najbolj opazno je, da so avtorji premikanje naredili precej manj okorno kot poprej, prav tako je popolnoma prenovljen sistem za bližnje spopade s sovragi. Novost so tudi artične stopnje, za piko na i pa je nekaj izboljšav doletelo tudi grafično plat igre.

Deus Ex: Human Revolution

Založnik: Square Enix

Datum izida: Februar 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

»Deus Ex« je nedvomno ena izmed najbolj pričakovanih iger na vseh platformah. A skupaj z visokimi pričakovanji se velikokrat postavlja vprašanje, ali bo »Human Revolution« uspel prinesti pričakovano. In če sodimo po tem, kar so nam avtorji pokazali, bo špil prava bomba. Prikazali so nam, kako bodo lahko igričarji izbrali tihoplazenje, pogovor ali pa zgolj orožje, da dokončajo zadano nalogo. Pri tihoplazenju nam bodo pomagale igračke stila EMP in X-Ray Vision, medtem ko bo za strelske potrebe dovolj raznolikega orožja, ki ga bomo lahko nadgrajevali ali kombinirali enega z drugim. Uporaben primer kombiniranja je, ko lahko granato zalepimo na vrata.

Need for Speed: Hot Pursuit

Založnik: Electronic Arts

Datum izida: 19. november 2010

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, Wii, PC

Enako kot pretekla leta nam bo EA tudi letošnje leto postregel z novo igro sage »Need for Speed«. Tokrat pod imenom Hot Pursuit, ki ga bo razvijalni britanski studio Criterion Games popeljal na stara pota. Sama vožnja bo precej arkadnega stila, saj se bomo lahko v nekaj pičlih sekundah iz 200 km/h ustavili brez problema. Med vožnjo se bo potrebno izmikati nedeljskim voznikom, za malce večji izziv, pa nam bodo za vrat dihali policisti. V avtih in helikopterjih. Pri tem nam bo v pomoč nekaj zanimivih igračk, ki si jih bodo žal lastili tudi naši zasledovalci v modrem. Za tiste, ki ne marate, da vam policija diha za vrat, bo obstajala možnost vožnje brez nje.

Dead Space 2

Založnik: Electronic Arts

Datum izida: 25. januar 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

Kot že poprej omenjeno nam je Electronic Arts uspel podrobneje predstaviti tudi »Dead Space 2«. Napredek v primerjavi s prvincem je bil ogromen. Kot prvo smo opazili, da so avtorji še dodatno izboljšali zvočne in grafične efekte, kar bo močno pripomoglo k boljši igralni izkušnji. Dodane bo tudi veliko več gibalne svobode v breztežnostnem prostoru, zaradi česar bo dodan gumb za orientacijo v vesolju. Videli smo tudi nekaj novih sovražnikov, med katerimi so se znašli celo takšni, ki izgledajo precej podobni otrokom, le da nas ti hočejo požreti. Ampak, sovražnik je sovražnik, kajne? Nekdanji odvetnik Jack Thompson se nikakor ne strinja.

Medal of Honor

Založnik: Electronic Arts

Datum izida: 15. oktober 2010

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

»Battlefield« in »Call of Duty« sta že zapustila bojišča druge svetovne vojne in čas je bil, da se tudi Medal of Honor pridruži sodobnim konfliktom. Tokrat nas bodo razvijalci poslali na bližnji vzhod, natančneje Afganistan, kjer se bomo streljali z uporniki. Na sejmišču je bil predstavljen večigralski način, katerega razvija DICE in kot smo ugotovili že ob igranju beta testiranja, je slednji delo opravil odlično. Igrali smo v dveh ekipah, v vsaki 12 igričarjev in igra je potekala prav lepo. Na voljo je bilo dovolj raznolikega orožja, ki ga bomo lahko s priigranimi točkami tudi nadgradili in tako uničili vsakogar. Ali pač.

Dead Rising 2

Založnik: Capcom

Datum izida: 24. september 2010 (PC – 28. septembra)

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

V prvincu smo se nad horde zombijev znesli v malce večjem nakupovalnem centru. Tam jih je bilo moč prebutati z vsem, kar bi lahko našli v dobro založenem trgovskem centru. Dvojka pa bo uporabila malce spremenjeno formulo. Dogajanje bo postavljeno v mesto Fortune City in sicer pet let po dogajanjih iz predhodnika. Naša primarna naloga bo iskanje zdravila za okuženo hčerko Katey. To nalogo nam bo oteževal omejen čas, kot tudi tisoče zombijev. Zopet bo na voljo kup priložnostnega orožja, ki ga bomo sedaj lahko med sabo tudi sestavljali. Vodna pištola bo tako z malce domišljije in dodatkov lahko postala metalec ognja.

Homefront

Založnik: THQ

Datum izida: Februar 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC

Piše se leto 2027. Severna in Južna Koreja sta združili svoje moči in se preimenovali v Združeno Korejo. Skupaj postajata vedno večji in močnejši, medtem ko ZDA zapadejo v precej hudo ekonomsko krizo. Korejci vidijo priložnost za napad in kot bi mignil je polovica Združenih držav pod njihovo okupacijo. Tukaj stopimo v zgodbo mi, ki kot povprečen Američan pomagamo pri osvobajanju svoje dežele. Da, prav ste prebrali – pomagamo. »Homefront« bo še ena izmed tistih iger, pri kateri ne bomo lastnoročno rešili celotne države pred pogubo, ampak bodo veliko vlogo pri tem igrali tudi ostali uporniki.

Motorstorm Apocalypse

Založnik: Sony

Datum izida: Februar 2011

Platforme: Playstation 3

»Motorstorm Apocalypse« bi lahko na prvi pogled primerjali z nedavno izdano igro »Split/Second«. A že po nekaj minutah igranja je bilo odločeno, da »Apocalypse« zmaga na polni črti. Dogajanje je postavljeno v čas apokalipse in vse okoli nas vlada kaos. Vendar ljubitelje hitrosti očitno ne ustavi nič in tako pridno dirkajo, medtem ko se bližnji nebotičniki podirajo nad progo. Ko smo že ravno pri progah, smo ugotovili, da se v njih skriva precej bližnjic, kjer bomo dirkali skozi temne tunele, podzemna parkirišča in napol uničene avtoceste. Za konec bi pohvalil še grafično plat igre, ki poskrbi za nešteto podrobnosti tako na avtu, kot tudi v okolici.

Rage

Založnik: Bethesda Softworks

Datum izida: 15. september 2011

Platforme: Playstation 3, Xbox 360, PC, Mac

»Rage« je v razvoju že več let in tekom sejma so ga avtorji prvič predstavili širši publiki. Prvi vtisi igričarjev so bili precej pozitivni, saj je bila igra grafično precej napredna, manjkalo pa ni niti raznolikosti. Igro so namreč prikazali v treh delih, vsak izmed njih pa je prikazal svoj kraj, katerega bodo naseljevali različni sovražniki. Po sovragih bomo lahko streljali s precej obsežnim naborom orožja, vse od samostrela do pištol in šibrovk. Vendar bo poleg streljanja precejšen del igre posvečen tudi dirkanju, kjer si bomo lahko naša vozila dodatno opremili z oklepi in mitraljezi.

Kirby’s Epic Yarn

Založnik: Nintendo

Datum izida: 17. oktober 2010

Platforme: Wii

Igre, ki jih Nintendo namerava izdati letošnjo jesen za konzolo Wii, so precej osupljive. In kot pričakovano lahko mednje prištejemo »Kirby’s Epic Yarn«. Ta nas je s svojim prikupnim izgledom in spoznanjem, da bomo lahko igrali skupaj s prijateljem, uspel precej očarati. Igra je zabavna in preprosta, kot tudi njen izgled. Kirby in njegovi sovražniki bodo izdelani iz volne, slednje pa bomo z nekakšnim bičem razvolnili. Morda nas je malo razočaralo, da sovražnikov ne bomo mogli pojesti in s tem pridobiti novih moči, a v zameno za to se bo lahko Kirby tokrat spremenil v avto, helikopter, padalo ali pa celo tank.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več