Igre
14.07.2014 14:04

Deli z drugimi:

Share

Nov napovednik za Shadow of Mordor

Warner Bros. Entertainment je objavil še en napovednik za igro Middle-Earth: Shadow of Mordor, ki se osredotoča na razvijanje čustveno nabite in napete zgodbe.
Nov napovednik za Shadow of Mordor
Nov napovednik za Shadow of Mordor

Založnik igre Middle-Earth: Shadow of Mordor, Warner Bros. Entertainment, pod katerim deluje studio Monolith Productions, je drevi objavil nov napovednik za prej omenjeno igro, ki se osredotoča zgolj in samo na razvoj čustveno nabite, napete in zanimive zgodbe, v kateri se »vse zgodi z nekim določenim namenom«, kot boste lahko slišali v videu.

Težko pričakovana akcijska RPG igra z odprtim svetom bo izšla 7. oktobra letos za PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 in PlayStation 4. Igra bo igralce ponovno popeljala v Tolkienov epski svet, kjer se že tisočletja odvija boj med dobrim in zlim, njena zgodba pa se bo osredotočala na dogodke med Hobitom in trilogijo Gospodar prstanov.

Igralci bodo postavljeni v kožo Taliona, mladega in pogumnega junaka, čigar družina je bila kruto umorjena s strani Sauronovih temačnih sil, kasneje pa je bil umorjen še sam. Po umoru Taliona obišče duh maščevanja, ki ga vrne v svet živih in omogoči dostop do posebnih magičnih sposobnosti, s katerimi naj bi se odpravil v Mordor in se maščeval morilcem svoje družine.

Igra je v tem trenutku že prešla meje primarnega testiranja in je že dodobra stopila v beta fazo. Način bojevanja se zdi na prvi pogled obetaven in atraktiven, ampak marsikoga moti, da preveč spominja na bojevanje iz Arkham franšize.

Shadows of Mordor bo – kot verjetno že veste – temeljila tudi na tako imenovanem sistemu Nemesis, ki v tem trenutku velja za popolnoma novo in unikatno mehaniko načina igranja. Že dlje časa oglaševani sistem naj bi igralcu omogočal izredno dinamičen razvoj glavnega junaka ter razgibano in venomer drugačno zgodbo, poseben učinek pa bo imel tudi na Talionove sovražnike, saj bo imel prav vsak izmed njih popolnoma drugačne lastnosti.

Razlikovali se bodo po zunanjem videzu, posebnih sposobnostih in slabostih, kar pomeni, da se lahko s tem sistemom tako rekoč poslovimo od generičnih sovražnikov, ki smo jih srečali že v marsikateri akcijski igri.

Igro že lahko prednaročite (za vse platforme) preko spletne trgovine GameWorld po ugodni ceni!

Nekaj več kot dve minuti dolg napovednik si lahko ogledate spodaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameWorld - Videotop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več