Igre
29.01.2013 09:35

Deli z drugimi:

Share

Novi Tomb Raider že na Steamu kot prednaročilo!

Izgled je fantastičen in upamo, da bo igra povrnila seriji staro slavo.
Izgled je fantastičen in upamo, da bo igra povrnila seriji staro slavo.

Novi Tomb Raider, katerega glavna junakinja je vsem poznana Lara Croft, bo kmalu izšel. Na Steamu je namreč že mogoče prednaročiti digitalno verzijo igre, katero boste prejeli na dan izida, ki naj bi bil peti marec.

Novi Tomb Raider, med poznavalci poimenovan tudi Origins, nas bo postavil v vlogo mlade Lare, ko še ni bila prava plenilka grobnic, temveč le mladoletnica, ki se ji življenje pošteno spremeni – iz mlade prestrašene raziskovalke postane brezkompromisno močna ženska.

Igra se izredno zgleduje po uspešni seriji Uncharted, kjer je je stalni akciji in streljanju dodan tudi raziskovalni vidik.

Ker gre za prednaročilo je cena na Steamu znižana za 10 odstotkov, vendar glede na to, da gre le za digitalno verzijo (torej brez škatle in navodil), je cena kar zasoljena – poštenih 44.99 evrov za navadno izdajo in 52.99 za posebno izdajo Survival edition, ki vključuje še 32-stransko digitalno knjižico, glasbeni cd (seveda le v digitalni obliki), DLC kodo in mapo otoka, kar bi bilo kar razveseljivo, če bi vse to dobili v fizični obliki – v digitalni pa vse skupaj nima skoraj nobene vrednosti.

Igra v začetku marca izide tudi za Playstation 3 in Xbox 360. Zaradi dobre zgodbe in potencialno odlične igralnosti je tako med oboževalci serije in tudi tistimi, ki serije ne poznajo, igra že zelo pričakovana.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več