Igre
19.05.2014 19:59
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Far Cry 4 potrjen za različne platforme

Far Cry 4
Far Cry 4

Ubisoft je uradno potrdil, da bo naslednji del akcijske serije iger Far Cry izšel za Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 in PC, 18. novembra 2014.

»Po uspehu prejšnjega dela igre, smo hoteli franšizo odpeljati do naslednje stopnje. Hoteli smo narediti igro, ki bo presenetila igralce in presegla njihova pričakovanja. Upamo, da bo Far Cry izstopal kot prvoosebna streljačina. Več o igri pa bomo izdali v naslednjih mesecih,« je povedal izvršni producent Dan Hay.

Far Cry 4 lahko že prednaročite in tako dobite omejeno izdajo igre, ki vsebuje tudi Hurk’s Redemption – enoosebno misijo v treh delih, v kateri se pojavi vsem že dobro znani karakter iz Far Cry 3, Hurk. Ob prednaročilu boste zraven dobili še Hurkovo glavno orožje, harpuno »The Impaler«.

Več informacij o igri Far Cry 4 bo zagotovo izdanih tudi na konferenci E3 prihodnji mesec, ki se bo odvijala od 10. do 12. junija, v mestu Los Angeles.

>> Igraš računalniške igre in te zanima svet elektronike? Pridruži se nam na sejmu Gamescom 2014!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Gamescom
Za več informacij so vam na voljo pri Gamescom
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Gamescom? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,