Digitalizacija
30.07.2013 10:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Facebook for Business – nova storitev za podjetja in blagovne znamke, ki želijo več

Facebook je pripravil novo stran za pomoč podjetjem z imenom "Facebook for Business", kjer želi v stilu vse-na-enem-mestu predstaviti rešitve, dobre prakse, nasvete in novice, vse za to, da bi podjetjem pomagal in olajšal doseči odlične poslovne rezultate.
Mark Zuckerberg, Facebook CEO
Mark Zuckerberg, Facebook CEO

Ob nedavno izdanem poročilu o poslovanju Facebook-a v drugem četrtletju letošnega leta, je postalo jasno, zakaj se podjetje trudi in želi pomagati podjetjem in blagovnim znamkam pri nastopu na njihovem socialnem omrežju. Poslovni rezultati so odlični, za kar gre pripisati dejstvu, da jim je le uspelo zagnati mobilno oglaševanje, ki naj bi kmalu postalo tudi glavni vir prihodka, po mnenju izvršnega direktorja Marka Zuckerberga. Investitorji in poslovni partnerji si lahko malce oddahnijo, saj so tudi delnice poskočile na najvišjo raven v zadnjih 12 mesecih.

Vse od najave, da bo Facebook popolnoma prenovil in prevetril vse svoje produkte in storitve, se tako podjetje trudi poenostaviti marketinška in oglaševalska orodja za podjetja in njihove blagovne znamke. Na Facebooku je namreč že 1.2 milijarde ljudi, od tega jih je več kot milijon oglaševalcev, delničarji pa so lačni dobička.

Na strani Facebook for Business najdemo tako vse zbrane vire na enem mestu, ki pomagajo pri uresničevanju poslovnih ciljev. Strnemo jih lahko v nekaj glavnih skupin:

  • viri in rešitve za izdelavo uspešnih poslovnih Facebook strani
  • viri in rešitve za pripravo (naprednih) oglaševalskih kampanj, promocij, spremljanje analitike in meritev uspešnosti ter učunkovito izvedbo Facebook aplikacij
  • pomoč za vse Facebook produkte in storitve, vključno s podporo (preko telefona in e-pošte)
  • študije primerov dobrih praks, nasveti in novice
  • različna navodila v stilu “korak-za-korakom” za produkte

Facebook je s to potezo naredil še korak dlje k prijaznejši, enostavnejši in boljši ponudbi svojih orodij za podjetja. Pričakujemo lahko pozitivne odzive in še večji dobiček v prihodnjih mesecih na račun oglaševanja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIMATEAM, Matej žagar s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri MIMATEAM, Matej žagar s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIMATEAM, Matej žagar s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več