Digitalizacija
24.05.2013 11:46

Deli z drugimi:

Share

Za večjo interakcijo uporabnikov z blagovnimi znamkami

Nova tehnološka rešitev iPROM Game AD nakazuje nove smernice oglaševanja in zakupa oglasnega prostora v digitalnih medijih. Uporabniki so na oglasih z vključeno rešitvijo iPROM Game AD za promocijo Fiata 500L, spletnih iger Loterije Slovenije in Petrol klub kataloga skupno preživeli več kot 1400 ur.
Za večjo interakcijo uporabnikov z blagovnimi znamkami
Za večjo interakcijo uporabnikov z blagovnimi znamkami

iPROM je predstavil novo tehnološko rešitev na področju standardizacije kreativnih in tehnoloških rešitev za oglaševanje v digitalnih medijih, ki prinaša večjo interakcijo uporabnikov z blagovnimi znamkami. Z njo je nakazal nove smernice na področju zakupa digitalnih medijev za večjo učinkovitost komunikacijskih akcij in naročnikom zagotovil standardizacijo za enostavnejše prilagajanje njihovih kreativnih rešitev digitalnim medijem. Novo tehnološko rešitev so uspešno že preizkusili Loterija Slovenije, Avto Triglav in Petrol.

Avto Triglav je v svoji digitalni oglaševalski akciji za novi avtomobil Fiat 500L uporabil igro spomin. Z uporabo rešitve iPROM Game AD so izboljšali uporabniško izkušnjo in povečali neposredno odzivnost na naprednih oglasnih formatih. Povprečno so se igralci zadržali 48 sekund na samem oglasu (od prvega do zadnjega klika), vsi uporabniki skupaj so na prvi stopnji odigrali za 45 ur spomina in preživeli skupno 214 ur znotraj oglasov. Loterija Slovenije je iPROM Game AD uporabila za promocijo svojih spletnih iger, prav tako z igro spomin. Uporabniki so se v povprečju pri igranju spomina zadržali točno dve minuti, skupaj pa so na oglasih preživeli več kot 1100 ur. Petrol je za promocijo svojega kluba z uporabo igre spomin zabeležil več kot 6000 različnih igralcev, ki so skupaj na oglasih preživeli skoraj 140 ur.

iPROM-ova tehnološka rešitev iPROM Game AD oglaševalcem omogoča standardizirano implementacijo različnih interaktivnih elementov v spletne oglase poljubnega formata. Z njeno vključitvijo v svoje digitalne marketinške strategije oglaševalci povečajo vključenost uporabnikov v oglase in posledično v blagovne znamke, poleg tega pa pridobijo vrhunsko orodje za standardizirano implementacijo idejnih in kreativnih rešitev v oglasne formate, ki zagotavlja vpletenost uporabnikov v oglaševane izdelke, storitve in blagovne znamke.

Pri rešitvi je omogočena implementacija različnih oblik interaktivnih elementov, kot so spletne igre (sestavljanke, spomin, iskanje razlik), v različne standardizirane (standard IAB) oglasne formate. Tehnično dovršena tipska platforma omogoča številne funkcionalnosti, kot so večstopenjsko igranje, lestvice, prikaz uspešnosti posameznih igralcev in drugo.

iPROM Game AD

omogoča tudi izvedbo nagradnih iger, s čimer naročnik zbira e-naslove sodelujočih ter gradi in povečuje svojo bazo uporabnikov. Oglasni formati tako dobivajo nove lastnosti, ki še izboljšujejo uporabniško izkušnjo, oglaševalcem pa prinašajo številne prednosti – večjo interakcijo uporabnikov z oglasom, večjo prepoznavnost blagovne znamke ter izboljšanje konverzij (naročila na kataloge, testne vožnje, zbiranje e-naslovov potencialnih kupcev ipd.).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MA MARKETING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MA MARKETING d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MA MARKETING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več