Digitalizacija
12.06.2013 12:38

Deli z drugimi:

Share

Želiš Samsung S4?

Zelo običajna praksa je, da se blagovne znamke za pospešeno pridobivanje oboževalcev poslužujejo mamljivih nagrad, vendar je le od pravega časa odvisno, kako uspešne bodo pri tem.
Želiš Samsung S4?
Želiš Samsung S4?

Puschkin je utrjena blagovna znamka, ki se je spomladi odločila za krepitev prisotnosti na Facebooku in en, izmed številnih prijemov, je (pravkar poteka) tudi nagradna igra, v kateri se sodelujoči potegujejo za glavno nagrado – mobilni telefon Samsung S4.

Štartu aplikacije je sledil pričakovan porast oboževalcev in izjemno povečanje dosega FB strani Puschkin Slovenija, ki pa ga ne bi dosegli, če ne bi prav ta trenutek Samsungov paradni izdelek predstavljal svojevrsten predmet poželenja. Za upravitelja strani je torej ključno, da se zaveda, da je trenutek objave bolj pomemben od vrednosti nagrade same.

Če se boste odločali za organizacijo nagradne igre (to počnite izključno in samo v obliki aplkacije, sicer vam grozi ukinitev strani) najdite pravo nagrado za pravi trenutek. Če velja, da darsove vinjete ne ponujajte novembra ali decembra, temveč to storite okoli 20 januarja, velja tudi, da se odrecite ponujanju komunikacijskih napravic, ko te ne polnijo naslovnic ali časopisnih stolpcev.

Se beremo, se slišimo, morda tudi z novim Samsungom S4!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več