Računalništvo, telefonija
23.04.2015 11:36
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

04. DIGGIT z navdušujočim digitalnim programom

04. DIGGIT z navdušujočim digitalnim programom
04. DIGGIT z navdušujočim digitalnim programom

4. junija se bo v ljubljanskem GH Union, zgodila četrta slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah. Letošnji Diggit v okviru glavnega programa ponuja sedem predavanj s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki ter štiri okrogle mize, kjer bo o trendih in izkušnjah govorilo štirinajst izkušenih praktikov in trije najstniki.

Glavni program bosta obogatila soustanovitelj in direktor produktnega razvoja v Celtri Matevž Klanjšek in vodja marketinga blagovne znamke Donat Mg Simona Koren. Klanjšek bo govoril o skrivnostih učinkovitega vsebinskega marketinga, in sicer, kako lahko blagovna znamka s pomočjo oznamčene vsebine navduši vsakega povprečnega človeka, tudi na mobilnih napravah. Kako blagovno znamko približati ciljnim skupinam, o vmesnih korakih in rezultatih aktivacije Nosečka Mg, bo povedala Korenova in pokazala, da je meje mogoče premikati.

Sicer pa bodo v osrednjem programu o trendih, izkušnjah in dobrih praksah govorili že predstavljeni in težko pričakovani Pawel Kolenda iz evropskega Urada za interaktivno oglaševanje (IAB Europe), Scott Thwaites, ki pri družbenem omrežju Twitter skrbi za upravljanje odnosov s poslovnimi partnerji v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki, Gerhard Guenther, soustanovitelj in izvršni direktor avstrijske agencije Digitalsunray Media, John Bain oziroma TotalBiscuit, najboljši kritik in komentator video iger na svetu in Kevin Dent, direktor Tiswaz Entertainment.

Vsak programski sklop bo dodatno razgibala diskusija na okroglih mizah, od katerih bo najbrž najbolj neobičajna prav zadnja, z naslovom WTF!? – Kaj sploh sprašuješ? Predsednica uprave Mediane Janja Božič Marolt bo predstavila izsledke raziskave o preferencah in navadah najstnikov, nato pa bosta skupaj z direktorjem in odgovornim urednikom revije Marketing magazin Marjanom Novakom skušala ugotoviti, kaj je tisto, kar zares šteje, kaj lahko najstnike pritegne in kaj jih lahko navduši. Medse bosta namreč povabila enajstletno Lano, dvanajstletnega Filipa in trinajstletnega Jana Aleksa, ki bodo razložili, zakaj »za tamlade starci nikoli ne bodo imeli pojma«.

Vsebina je kraljica, vendar pa se na dvoru dogajajo pomembne spremembe je zgovoren naslov okrogle mize pod vodstvom direktorja področja marketinga v podjetju TSmedia Mitje Jereba. Kaj je potrebno za osvajanje src uporabnikov na mobilnih napravah bodo povedali soustanovitelj in direktor produktnega razvoja v Celtri Matevž Klanjšek, soustanovitelj in izvršni direktor avstrijske agencije Digitalsunray Media Gerhard Guenther in vodja strateškega marketinga in razvoja v Mlekarni Celeia Darja Teržan.

Vedno več manjših podjetij in ambicioznih posameznikov stopa ob bok velikim podjetjem ter s pridom izkoriščajo priložnosti digitalnega okolja. Jasna Suhadolc, direktorica agencije Virtua PR, bo na okrogli mizi z naslovom Kako digitalni marketing izenačuje mala podjetja z velikimi? gostila tri uspešne podjetnice. Z izvršno direktorico otroške trgovine Kakadu Ksenjo Klepec Šimenc, ustanoviteljico V formi z Alenko in avtorico vadbe VIIT Alenko Košir in lastnico podjetja za dostavo organskih smoothijev Smooth Tino Zdjelar bo govorila o tem, kako so ustvarile konkurenčni presežek in dosegle močan preboj na trgu.

Sašo Dimitrievski, partner agencije Pristop, bo o slovenskem digitalnem trgu, o pogumu za povečanje investicij v digitalno oglaševanje in širšem poslovnem vidiku trenutnega stanja na trgu brez dlake na jeziku spregovoril z direktorjem vodilnega podjetja na področju poslovne analitike programske opreme in storitev SAS Daretom Klavžarjem, svetovalcem v svetovalnem gigantu A.T. Kearney Markom Derčo in direktorico sektorja za upravljanje odnosov s strankami in marketinga v Novi ljubljanski banki Ireno Čuk.

Slovenske agencije in naročniki, ki želijo stroki in javnosti dokazati, da so njihova dela resnično digitalni presežki, jih lahko prijavijo na tekmovanje za nagrade diggit še natanko en teden, do 28. aprila. Še zmeraj so odprte hitre prijave za osebno udeležbo, in sicer do 5. maja.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več