Računalništvo, telefonija
31.05.2018 20:01

Deli z drugimi:

Share

10 iger, ki jih potrebuje vsak igralec konzole Nintendo Switch

10 iger, ki jih potrebuje vsak igralec konzole Nintendo Switch
10 iger, ki jih potrebuje vsak igralec konzole Nintendo Switch

Le kdaj bodo največji kritiki Nintenda prenehali dvomiti v Nintendovo najnovejšo konzolo? Kljub zares velikemu številu kritik je Nintendu uspelo prodati kar 5 milijonov konzol Switch od izida marca 2017. Nintendo Switch ($299.00 – Amazon) ponuja edinstven “home-and-away” dizajn, ki nam omogoča, da svoje najljubpe igre igramo na velikih televizijskih zaslonih, ali pa med tem, ko čakam v vrsti trgovine. Gre za sistem, ki je še posebej primeren za ljudi, ki so veliko na poti, ali pa enostavno živijo hiter tempo življenja.

Nintendo Switch se za svoj uspeh lahko v veliki meri zahvali tudi odlični izbiri iger, ki so prvo leto krasile njihovo “knjižnico”. Legend of Zelda: Breath of the Wild je akcijska RPG igra, o kateri boste sanjali dolga leta, Splatoon 2 je več kot odličen naslednjik originalnega Wii U, potem pa je tukaj še Super Mario Odyssey, legendarna igre ene največjih ikon v zgodovini iger na sploh. Kritiki bi rekli: “Omenili ste samo “first-party” igre”! Ja, ker so zares kvalitetne, vendar pa Nintendo ponuja tudi solidno “third-party” zbirko, ki bo to počitniško sezono postala še boljša – prihajajo namreč Doom, Rocket League, Skyrim in Wolfenstein II: The New Colossus.

Sistem je dodobra pokrit tudi z retro in neodvisnimi igrami. Hamster, podjetje, ki se ukvarja z “arcade-to-console” igrami je poskrbelo za nekaj klasik kot sta The King of Fighters ’98 in Metal Slug. Med neodvisnimi igrami najdemo še igre Resource Machine, Mr. Shifty in NBA Playgrounds.

Torej, povedano na kratko, Nintendo Switch je trenutno zagotovo najbolj zanimiva konzola na tržišču, ponuja pa pester nabor iger. Če si želite na polno uživati v konzoli Nintendo Switch, potem je spodnjih 10 iger praktično nujnih na vašem seznamu.

1. Super Mario Odyssey

V igri Super Mario Odyssey se junaški vodovodar vrača v “open-world” svet kakovostne igre, ki navdušuje že vse od izdaje Super Mario 64. Kljub temu, da Odyssey ni tako tehnično izstopajoč kot predhodniki, je akcijska igra polna napetih borb in situacij, kjer Mario skoraj popusti, pa se potem vendarle reši. Tokrat ima Mario tudi prijatelja z imenom Cappy, ki mu pomaga na njegovi poti, kar pa je še najboljše pa je, da lahko Mario prevzame identiteto sovražnika in vse njegove sposobnosti.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/1#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="47597" data-commerce-cpos="3" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$48.66" data-commerce-productname="Super Mario Odyssey – Nintendo Switch" data-commerce-providerproductid="B01MY7GHKJ" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Nintendo" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="Free" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="37421" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="c314e405-7fed-4811-b78c-c1673908d4f7" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51cE%2B9FaiWL._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51cE%2B9FaiWL._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51cE%2B9FaiWL.jpg” data-commerce-mpn=”NINT105879SWI” data-commerce-upc=”045496590741″ data-commerce-ean=”0045496590741″ data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B01MY7GHKJ”>$48.66 – Amazon


2. Legend of Zelda: Breath of the Wild

Hyrule je ponovno v nevarnosti in Link ga mora rešiti. To je v bistvu zgodba vsake igre Legend of Zelda in tudi tokrat ni nič drugače – The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Osnovna torej ostaja ista, Link/Zelda/Ganon dinamika ostaja, vse ostalo pa se praktično spremeni. Klasično raziskovanje Zelda sveta je zamenjal velik, odprt svet poln uničojočega orožja, pošasti, nalog in izzivov. Breath of the Wild je za razliko predhodnic prostran svet, ki ga je Nintendo zapolnil z do potankosti izpopolnjenimi podrobnostmi.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/2#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="47162" data-commerce-cpos="4" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$59.99" data-commerce-productname="The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch [Digital Code]" data-commerce-providerproductid="B06WLLHXC9" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Nintendo of America" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="38925" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="1f5c7a4a-9929-4fdc-9e89-d0322990c461" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51ZDpBIqg7L._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51ZDpBIqg7L._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51ZDpBIqg7L.jpg” data-commerce-mpn=”” data-commerce-upc=”” data-commerce-ean=”” data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B06WLLHXC9″>$59.99 – Amazon


3. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 je izstopala kot verjetno najboljša Mario Kart igra, ko je izšla na Nintendu Wii U. Namesto nove Mario Kart igre se je Nintendo odločil, da igro prenese na konzolo Nintendo Switch, s čimer je navdušil ljubitelje igre. V sklopu tega procesa transformacije je Nintendo dodal DLC pakete in obenem poskrbel za nekaj dobrodošlih sprememb v načinu “multiplayer”, s čimer je opravičil maloprodajno ceno $59.99. Mario Kart 8 Deluxe je najbolj robustna igra v seriji do sedaj, če pa k temu dodamo še Switch prenosljivost, potem je to še ena igra več, ki jo enostavno moramo imeti.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/3#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="47367" data-commerce-cpos="5" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$54.96" data-commerce-productname="Mario Kart 8 Deluxe – Nintendo Switch" data-commerce-providerproductid="B01N1037CV" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Nintendo" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="Free" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="37424" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="cc3bca87-823e-4247-a98d-a7e664063cdd" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51%2BwYjqjV7L._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51%2BwYjqjV7L._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51%2BwYjqjV7L.jpg” data-commerce-mpn=”HACPAABPA” data-commerce-upc=”045496590475″ data-commerce-ean=”0045496590475″ data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B01N1037CV”>$54.96 – Amazon


4. Puyo Puyo Tetris

Med nami verjetno ni nikogar, ki ne bi slišal za Tetris kajne? No, mogoče mlajša generacija, ampak ostali verjetno vsi poznamo to legendarno igro kajne? Kaj pa Puyo Puyo? Obe igri delujeta na podobnem modelu, in sicer iz vrha padajo kocke, mi pa na dnu čim hitreje in natančneje sestavljamo celoto. Medtem ko je Tetris bil desetletja Tetrsi, je Puyo Puyo spreminjal kar nekaj različnih imen, da bi bil všečen karseda širokemu občinstvu. Najprej je bila igra Puyo Pop, potem je zaradi licenčnih težav nastal Puzzle Fighter in Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine. Sedaj imamo Puyo Puyo, ki navdušuje igralce po celem svetu.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/4#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="47462" data-commerce-cpos="6" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$29.82" data-commerce-productname="Puyo Puyo Tetris – Nintendo Switch" data-commerce-providerproductid="B01MT8L7BX" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Sega of America, Inc." data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="Free" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="37426" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="38cbf417-024b-4a1d-a916-61c94b099cff" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/519li%2B4i3pL._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/519li%2B4i3pL._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/519li%2B4i3pL.jpg” data-commerce-mpn=”PT-77002-5″ data-commerce-upc=”010086770025″ data-commerce-ean=”0010086770025″ data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”y” data-commerce-productid=”B01MT8L7BX”>$29.82 – Amazon


5. Splatoon 2

Splatoon je z izdajo Wii U presenetil igralce iger s svežim pristopom k ekipnim streljačinam. Igra je bila družini prijazna, barvita in kar je najbolj pomembno, bila je zelo zabavna. Nintendo je igro nenehno posodabljal z novimi zemljevidi in načini, s čimer je skrbel za animacijo igralcev. Splatoon 2 se za Nintendo Switch ni bistveno spremenil, kar pomeni, da med igranjem ne dobimo občutka, da gre v resnici za nadaljevanje igre. Ne glede na to dobimo nova orožja, nove načine igranja in hkrati odlično grafiko.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/5#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="47758" data-commerce-cpos="7" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$52.48" data-commerce-productname="Splatoon 2 – Nintendo Switch" data-commerce-providerproductid="B01N9QVIRV" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Nintendo" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="Free" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="37488" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="62390ca4-9a4d-48c8-b774-85f883f71dc9" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51pyJjc0FXL._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51pyJjc0FXL._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51pyJjc0FXL.jpg” data-commerce-mpn=”0045496590505″ data-commerce-upc=”045496590505″ data-commerce-ean=”0045496590505″ data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B01N9QVIRV”>$52.48 – Amazon


6. ARMS

ARMS je Nintendov najnovejši poizkus iger akcijskega žanra. Združuje risano estetiko, znanstvenofantastična orožja in zanimive borilne veščine. Igralec se postavi v vlogo bojevnika, ki na dokaj zabaven način premaguje izzive. Igra je tekmovalno naravnana in že prav vidimo, kako se lahko z njo zabavamo v družbi prijateljev, ko med seboj tekmujemo “kdo je najmočnejši”.

$59.99 – Target


7. Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Pred Minioni so bili zajčki (“Rabbids”). Ubisoftova horda likov povzeta iz igre Rayman: Raving Rabbids. Nato so čudni, zajčkom podobni stvori z izbuljenimi očmi povzročili pravi pretres z lastno serijo iger in danes tekajo okrog Maria v prav posebni igri Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Ta strateška RPG igra združuje risane svetove z zadovoljivo globoko XCOM uporabniško izkušnjo. Na prvi pogled se boste morda vprašali, ali je to to, vendar boste hitro ugotovili, da igra funkcionira.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/7#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="48122" data-commerce-cpos="9" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$37.30" data-commerce-productname="Mario + Rabbids Kingdom Battle – Nintendo Switch Standard Edition" data-commerce-providerproductid="B071JRMKBH" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Ubisoft" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="Free" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="46297" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="12483d08-3faf-4388-8fbd-5eb1374aff41" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51P-Nwq2AFL._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51P-Nwq2AFL._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51P-Nwq2AFL.jpg” data-commerce-mpn=”UBP10912110″ data-commerce-upc=”887256028299″ data-commerce-ean=”0887256028305″ data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B071JRMKBH”>$37.30 – Amazon


8. Namco Museum

Namco je poskrbel za Switch verzijo igre Namco Museum. Kompilacija iger vključuje 11 starejših iger, med njimi najdemo tudi edinstveno Pac-Man igro, ki je pred tem izšla samo še Nintedo GameCube-u. Kljub temu, da to nikakor ni najbolj kompletna in zanimiva retro kompilacija iger na tržišču, je še vedno dovolj dobra, ponuja zanimiva imena iger, kjer bo vsak našel nekaj za sebe.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/8#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-affiliate-pcmag="47858" data-commerce-cpos="10" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$29.99" data-commerce-productname="Namco Museum – Nintendo Switch [Digital Code]" data-commerce-providerproductid="B0764RLHHH" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Nintendo of America" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="50092" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="c0eac862-a9b3-4d96-813b-f66d59b325ea" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61kc%2Bu5OV6L._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61kc%2Bu5OV6L._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61kc%2Bu5OV6L.jpg” data-commerce-mpn=”” data-commerce-upc=”” data-commerce-ean=”” data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B0764RLHHH”>$29.99 – Amazon


9. Super Bomberman R

Bomberman se vrača na konzole in to je bil eden najbolj presenetljivih trenutkov na Nintendo Switch dogodku januarja 2017. Glede na to, da je Bomberman last Konamija, podjetja, ki je bolj poznano po “uničenju” P.T.-ja in borbi z Metal Gear maestrom Hideom Kojimo, kot izdelovanju iger, je bilo veliko presenečenje, da je Super Bomberman R naznanjen kot Nintendova igra. Na srečo je tale najnovejši vnos v serijo spet navdušil z raznimi novimi igralnimi načini, posebnimi predmeti in liki, ki skrbijo za stopnjo zanimivosti.

$49.88 – Walmart


10. Shovel Knight: Treasure Trove

Po zaslugi založbe Yacht Club Games prihaja igra Shovel Knight: Treasure Trove na Nintendo Switch. Paket vključuje originalno izdajo igre Shovel Knight, ena najbolj znanih iger leta 2014. Če iščete kvalitetno retro, 2D akcijo, potem je Treasure Trove prava izbira za vas.

<a href="https://www.pcmag.com/feature/357365/10-games-every-nintendo-switch-player-needs/10#" target="_blank" title="Buy it from Amazon" class="zdcse zdcse-block zdcse-buybtn zdcse-no-paren" rel="nofollow noopener noreferrer" data-commerce-cpos="12" data-parentmodule="Slideshow" data-zdcserendered="true" data-commerce-price="$24.99" data-commerce-productname="Shovel Knight: Treasure Trove – Nintendo Switch [Digital Code]" data-commerce-providerproductid="B06XCZK149" data-commerce-vendor="Amazon" data-commerce-provider="amazon" data-commerce-manufacturer="Nintendo of America" data-commerce-logo="" data-commerce-msrp="" data-commerce-couponcode="" data-commerce-shipping="" data-commerce-configuration="" data-commerce-cpc="" data-commerce-condition="New" data-commerce-ziffcatid="39231" data-commerce-zifftaxid="24927" data-commerce-guid="801ea78e-180e-4040-ace6-531cad036a30" data-commerce-openhtml="nn (function() {n var targetLink = document.querySelector(‘.pcmag-buyitnow .pcmag-buyitnow-table tr[data-commerce-provider=amazon] td.pcmag-buyitnow-buybutton a’);n targetLink.onclick = function(){n if (!google_trackConversion) return;n window.google_trackConversion({n google_conversion_id: 1035223437,n google_remarketing_only: truen });n };n })();n” data-commerce-image=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51MI2%2BEsNVL._SL75_.jpg” data-commerce-smallimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51MI2%2BEsNVL._SL75_.jpg” data-commerce-largeimage=”https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51MI2%2BEsNVL.jpg” data-commerce-mpn=”” data-commerce-upc=”” data-commerce-ean=”” data-commerce-providerid=”14″ data-commerce-canonicalvendor=”Amazon” data-commerce-priceoverride=”” data-commerce-ctatext=”” data-commerce-vendoroverride=”” data-commerce-cached=”n” data-commerce-productid=”B06XCZK149″ data-affiliate-ziffcat=”39231″>$24.99 – Amazon


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več