Računalništvo, telefonija
22.06.2018 17:32

Deli z drugimi:

Share

34 najboljših glavnih izvršnih direktorjev leta 2018 (2. del)

Eric Yuan
Eric Yuan

V prvem delu našega članka o najbolj priljubljenih glavnih izvršnih direktorjih v letu 2018 smo že spoznali nekaj velikih imen svetovnega gospodarstva in po ocenah njihovih zaposlenih gre sklepati, da na svetu obstaja kar nekaj podjetij, kjer so lahko resnično ponosni na vodstvo in top menedžment. V drugem delu nas čaka preostanek seznam in kot je bilo že povedano v prvem delu, so razlike med izvršnimi direktorji minimalne tudi tukaj.

19. Sheryl Palmer, Taylor Morrison

“Vodstvo pri podjetju Taylor Morrison je zares zaupanja vredno in podjetje resnično sledi svojemu “višjemu” namenu: zgraditi boljši jutri za stranke in zaposlene. Sherly Palmer je najboljša glavna izvršna direktorica, za katero sem kdajkoli delal. Je odprta, ponižna, zaupanja vredna, prijazna, dostopna in izjemno inteligentna. Resnično ji je mar za stranke in zaposlene, prav tako pa te vrednote prenaša na ostale ljudi na najvišjih položajih.”, eden od menedžerjev v Taylor Morrison.

18. Joe Gallo, E. & J. Gallo Winery

V Gallo sem prišel zaradi njihove kulture – in nisem bil razočaran. Vse od izvršnega direktorja navzdol to podjetje živi svoje vrednote. Gallo je pravo mesto, če se želimo učiti, če želimo biti inovativni in če želimo postati najboljša verzija samega sebe.”, direktor vinarne v Modestu.


17. Michael Hansen, Cengage

“Menedžment podjetja je usmerjen na trg, brez strahu pred izzivi, transparenten in zaupanja vreden. Sledijo misli, da so roke in glave zaposlenih tiste, ki nosijo končni uspeh.”, sistemski analitik podjetja.


16. Mark Zuckerberg, Facebook

“Podjetje pooseblja “odprtost” – glede sprejemanja novih odločitev obstaja popolna transparentnost, ne glede na to ali govorimo o ravni ekipe, menedžmenta ali vodstva. Zelo koristno in osvežujoče je, da lahko Marka vprašam karkoli.”, produktni vodja v Menlo Parku.

15. Dominic Barton, McKinsey & Company

“Partner s številnimi voditelji, preko katerih prihaja do ključnih konkurenčnih prednosti za organizacijo. Možnost imamo delati z ljudmi, ki so talentirani, predani in polni želje po uspehu.”, vodja implementacije v pisarni v Chicagu.

14. Jonathan H. Corr, Ellie Mae

“Naš glavni izvršni direktor je zelo transparenten, odprt in skrben do svojih zaposlenih. Njegovo vodenje je zagotovo med najboljšimi, kar sem jih kdajkoli videl v katerikoli organizaciji.”, analitik podjetja Ellie Mae.

13. Shantanu Narayen, Adobe

“Glavni izvršni direktor zelo dobro poznava vse trenutne trende v industriji in je pripravljen na spremembe.”, član tehnične ekipe pri Adobu.


12. Steven C. Bilt, Smile Brands

“Rad se del ekipe, ki ne samo skrbi za paciente, temveč tudi dobro poskrbi za vse zaposlene. Glavni izvršni direktor zelo jasno želi, da so naša srca in misli usmerjena v “Smiled For Everyone” smer. Definitivno čudovita ekipa.”, zaposleni pri Smiles Brands.


11. Jim Kavanaugh, World Wide Technology

“Podjetje ima odlično zastavljene jedrne vrednote in neverjetno delovno okolje. Predsednik in glavni izvršni direktor skrbi za zaposlene, da se počutimo kot doma.”, zaposleni pri World Wide Technology.


10. Marc Benioff, Salesforce

“Marc Benioff. Najboljši direktor vseh časov! On je definitivno glavni razlog, zakaj je Salesforce tako uspešen kot v resnici je. Njegovo obnašanje in miselnost se pretakata skozi celotno podjetje”, Salesforce arhitekt v San Franciscu.


9. Colleen Wegman, Wegmans Food Markets

“Vsi so zelo prijazni in odprti. Verjetno to povedo za vsa podjetja, vendar tukaj so dejansko vrata odprta vse do najvišjih položajev. Edina stvar, ki vas omejuje so lastni cilji in ambicije.”, prodajalka pri Wegmans Food Markets.


8. Jeff Weiner, LinkedIn

“Najboljši glavni izvršni direktor in uprava na svetu, odlična organizacija in organizacijska kultura, čudoviti sodelavci, plače nad povprečjem, priložnosti za razvoj kariere, uspešno poslovanje in dobri pristopi k družbeni odgovornosti.”, zaposleni pri LinkedIn-u.


7. Charles C. Butt, H E B

“Velik del vodstva je za uspeh garal dolga leta in naučil sem se, da so imeli dober nos za sklepanje poslov. Če ste zainteresirani za kariero, kjer lahko rastete iz dneva v dan, potem je to podjetje, kjer si želite biti.”, zaposleni v Austinu.


6. Asher Raphael and Corey Schiller, Power Home Remodeling

“Podjetju je mar za svoje zaposlene in tukaj niste zgolj številka za njih. Menedžment je vedno pripravljen pomagati tako na delovnem mestu kot izven njega. Resnično podjetja za oceno 10.”, zaposleni v marketingu podjetja Power Home Remodeling.


5. James Downing, St. Jude Children’s Research Hospital

“Imamo izvršnega direktorja, ki skrbi za najvišjo možno stopnjo integritete. Dr. Downing se trudi iz dneva v dan, da v poslovanje vključi predloge zaposlenih. Dejansko mu ni vseeno za paciente in svoje zaposlene.”, znanstvenik v bolnišnici v Memphisu.


4. Lynsi Snyder, In-N-Out Burger

“Celotna najvišja raven menedžmenta, lastnikov in ostalih zaposlenih resnično skrbi za počutje zaposlenih.”, zaposlena pri In-N-Out Burger v Kaliforniji.


3. Daniel Springer, DocuSign

“Dan Springer je postavil zelo odkrit in prizemljen ton, s katerim upravlja s podjetjem, prav tako pa skrbi za kvaliteto delovnega okolja za vse zaposlene v podjetju, ne pozablja pa niti na življenje izven delovnega mesta.”, zaposleni v Seattlu.


2. Michael F. Mahoney, Boston Scientific

“Glavni izvršni direktor je zakon, je eden od nas. Nikoli se ne zapira v pisarne, ampak je dostopen in viden. Ima vizijo, ki je zadnjih 5 let delovala vrhunsko.”, zaposleni pri Boston Scientifi.


1. Eric S. Yuan, Zoom Video Communications

“Resnično sem hvaležen, da sem lahko del podjetja, ki me navdušuje s korporativno kulturo in načinov, na katerega vodstvo podpira zaposlene. Eric Yuan je zares prava inspiracija, pravi vodja, ki skuša narediti svet boljši.”, zaposleni v San Joseju.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več