Računalništvo, telefonija
21.06.2018 13:12

Deli z drugimi:

Share

34 najboljših glavnih izvršnih direktorjev leta 2018 (1. del)

34 najboljših glavnih izvršnih direktorjev leta 2018 (1. del)
34 najboljših glavnih izvršnih direktorjev leta 2018 (1. del)

Glasdoor je ravno danes objavil seznam najbolj zaželenih in najboljših glavnih izvršnih direktorjev leta 2018. Letošnji veliki zmagovalec je Eric S.Yuan, ki vodi podjetje Zoom Video Communications in po podatkih Glasdoorja je Yuan sploh prvi temnopolti direktor, ki si je prislužil tale prestižni naslov. Med direktorji, ki jih najdemo na seznamu, najdemo stalna imena kot sta Mark Zuckerberg in Marc Benioff, poleg njih pa najdemo tudi številne nove obraze, nekateri vodijo bolnišnice, prehrambene verige in celo velike vinske kleti.

Glasdoorjev seznam najboljših glavnih izvršnih direktorjev je bil sestavljen glede na pričevanja anonimnih zaposlenih v podjetjih, ki so podajali svoje ocene na Glasdoorju. Med izpolnjevanjem ocene so svojega direktorja ocenili na tri načine, in sicer so lahko izrazili strinjanje, nestrinjanje ali nevtralnost. Za to, da je lahko direktor uvršen na spodnji seznam, mora seveda izpolnjevati določene pogoje, in sicer mora podjetje imeti vsaj 1.000 zaposlenih, prejeti vsaj 100 ocen in vsaj 100 ocen podjetja. Končni rezultati so bili zelo tesni, saj so morali biti zaokroženi na celo število. Na spodnji seznam smo uvrstili 34 najbolje ocenjenih glavnih izvršnih direktorjev, ki so prejeli vsaj 95% strinjanja ali več.

34. Steve Beauchamp, Paylocity

“Vodstvo je dostopno in “normalno”. Naši nadrejeni dajejo občutek, da si človek in ne zgolj številka. En dan je prišel naš glavni izvršni direktor in vsakemu posebej izrekel hvaležnost, da delajo za njegovo podjetje. Dandanes je kaj podobnega zelo težko najti”, pravi skrbnik ključnih kupcev pri podjetju Paylocity.

33. Bill McDermott, SAP

“Odlična ekipa na vrhu podjetja. Definitinvo zanimivi časi za delo v podjetju. Fleksibilnost je tista, ki odtehta.”, zaposleni pri SAP-u.

32. Bob Quattrocchi, Northside Hospital

“Vsi zaposleni, ne glede na delovno mesto smo dobrodošli. Razmerje med delom in privatnim življenjem je odlično, menedžment pa prav tako”, pravi okoljski tehnik v bolnišnici Northside Hospital .

31. Scott Scherr, Ultimate Software

“Brezplačno obiskovanje dogodkov za zaposlene in naše družine, košarkarsko igrišče v avli, povezave z Miami Heati, prizemljen glavni izvršni direktor, vrhunsko delovno okolje, delnice”, strokovnjak za področje programske opreme za računalnike pri podjetju Ultimate Software.

30. John Davis, Keller Williams

Čudovito delovno okolje z ljudmi, ki si delijo skupne vrednote in cilje. KW ponuja več različnih načinov osebnostne rasti kot nepremičninski agent in član posadke”, vodja oddelka pri Keller Williams.

29. Tom Cole, Republic National Distributing Company

“Fantastični vrhnji sloj menedžmenta, ki razvija in sledi talentu na poti kariernega razvoja”, zaposleni pri Republic National Distributing Company.

28. Alex Gorsky, Johnson & Johnson

“Super-pametni sodelavci in kolaborativno funkcionalno delovno okolje. Menedžment spoštuje in ceni vrednote podjetja ter vložek in mnenje zaposlenih.”, vodja blagovne znamke pri Johnson & Johnson.

27. Aron J. Ain, Kronos Incorporated

“To je najboljše podjetje za katerega sem kdajkoli delal in nikoli nisem delal za slabo podjetje. Od izvršnega direktorja navzdol, po vseh ravneh menedžmenta, do vseh zaposlenih, je glavni fokus na stranki. Biti zaposlen pri podjetju Kronos je velika čast. Podjetje promovira zdravo razmerje med delom in privatnim življenjem.”, prodajnik pri podjetju Kronov Incorporated.

26. Brian Halligan, HubSpot

“Izjemno pametni in inovativni ljudje. Delovno okolje je vedno polno izzivov, transparentnost najvišjega menedžmenta je najboljša daleč naokrog in strast ljudi je na visokem nivoju”, bivši prodajnik HubSpot-a.

25. Martin Rankin, Fast Enterprises

“Vodstvo se vedno poslužuje dobrih odločitev. Zapolsleni nismo zgolj številke, kajti smo cenjeni in zaželjeni. Z vsemi partnerji delimo uspehe in to z vsemi od dna do vrha”, zaposleni pri Fast Enterprises.

24. Akio Toyoda, Toyota North America

“Menedžment je izjemno izobražen in odprt za pomoč ostalim, predvsem novim generacijam zaposlenih, ki tako rastejo in se vsak dan učijo o avtomobilski industriji”, marketinški analitik pri Toyota North America.

23. Mike Morhaime, Blizzard Entertainment

“Tukaj sem sedaj že 11 let in ena najbolj navdušujočih stvari, ki izstopa je naš čudoviti izvršni direktor, Mike Morhaime, ki ni zgolj dostopen, temveč tudi eden od nas. Vidi se, da mu je mar za vsak oddelek, vsakega zaposlenega, tako kot “gamer” kot tudi oseba. Tukaj se nikoli nisem počutil zapostavljenega, zahvaljujoč se kulturi, ki jo je Morhaime ustvaril v podjetju.”, zaposleni v podjetju Blizzard Entertainment.

22. Brad Smith, Intuit

“V veliko veselje mi je, da lahko delam v podjetju, kjer živimo po naših vrednotah. Vodstvo, vse od Brada Smitha navzdol, izkazuje naše vrednote v vsem kar počnemo – to me vsakič znova motivira.”, programski menedžer pri podjetju Intuit.

21. Randy Bufford, Trilogy Health Services

“Zaposleni so zabavni, vedno radi pomagajo in zelo odprti do novih sodelavcev. Menedžment je vrhunski in pripravljen vložiti veliko truda, da na koncu uspe vsem skupaj.”, medicinska sestra pri Trilogy Health Services.

20. Satya Nadella, Microsoft

“Čas je ravno pravi za delo v tem podjetju. Satya je vrhunski izvršni direktor s kooperativno in nagrajevalno kulturo.”, inženir programske opreme pri Microsoftu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več