Računalništvo, telefonija
13.11.2015 11:14
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 ključnih razlogov za uvedbo dokumentnega sistema (brezplačen webinar)

Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito. Prikaz na resničnem primeru, nabavni/prodajni proces in povezani dokumenti.
5 ključnih razlogov za uvedbo dokumentnega sistema (brezplačen webinar)
5 ključnih razlogov za uvedbo dokumentnega sistema (brezplačen webinar)

Pogosto, ko razmišljamo o brezpapirni pisarni, si morda težko predstavljamo kaj natančno to pomeni. Je uvedba dejansko mogoča? Izkušnje kažejo, da vpeljava dokumentnega sistema znatno vpliva na konkurenčno prednost podjetja in profitabilnost na dolgi rok. Da nam stranke ne bi bežale h konkurenci ali preprosto prekinile sodelovanje z nami je z vidika pretoka informacij v podjetju pomembnih nekaj faktorjev, ki jih je v primeru pomanjkanja nujno izničiti. Cilj nam morajo biti optimizirani odzivni časi zaposlenih, kvaliteta obdelave strank in hitrost reševanja sporov ali težav.

Upravljanje dokumentacije lahko v podjetju predstavlja veliko preveč porabljenih minut, ki bi jih lahko unovčili bolj učinkovito. Zaradi nenadzorovanega upravljanja z dokumenti, vse preveč časa porabimo pri administraciji namesto pomembnejši stvari, kot je na primer konkurenčna prednost. Da se to ne bi dogajalo v vašem podjetju, za vas 25.11. organiziramo brezplačen webinar “Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito” – prijavite se spodaj.

>> Na brezplačen webinar se prijavite tukaj (klik)

Brezplačen webinar: Od zajema do arhiva, preprosto in učinkovito

Termin: 25.11.2015
Predavatelj: Miha Lesar, direktor področja poslovne rešitve v podjetju Vibor d.o.o.­

5 ključnih razlogov za uvedbo e-pisarne:

  1. Iskanje in shranjevanje: Posnemanje fizične strukture, ki vključuje vložne omare, mape in zavihke omogoča prehod na brezpapirno poslovanje veliko lažje in intuitivno.
  2. Preprost dostop: za nekoga, ki pogosto deluje zunaj podjetja, je dostopnost do dokumentov ključnega pomena.
  3. Varnost informacij: Veter, voda in ogenj lahko podjetje ohromi v nekaj sekundah, brez večjega predhodnega opozorila.
  4. Sistem za vsako organizacijo: prednost sistema za upravljanje z dokumenti je ta, da je primeren, če ne celo nujen, za vsako organizacijo.
  5. Povezljivost: tovrstni sistemi morajo biti in v večini so povezljivi z ostalimi sistemi, ki že so v uporabi v organizaciji ali podjetju.

Na brezplačnem webinarju vam boom predstavili tudi mobilno aplikacijo, ki lahko znatno olajša obravnavo dokumentov tudi na poti.

>> Na brezplačen webinar se prijavite tukaj (klik)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več