Računalništvo, telefonija
20.11.2018 15:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

6 tehnoloških daril za nesramno bogate

6 tehnoloških daril za nesramno bogate
6 tehnoloških daril za nesramno bogate

Če ste se kdaj spraševali o tem, kaj si največji bogataši privoščijo za praznična obdarovanja, ste prišli na pravi naslov, kajti za vas predstavljamo 6 pregrešno dragih tehnoloških daril, ki si jih lahko privoščijo samo tisti z najglobljo denarnico. Če pustimo filmska darila tipa kašmir, vile ob morju ali koče nekje v Alpah ob strani, lahko hitro najdemo povsem vsakdanje predmete, ki se od naših razlikujejo po eni zelo pomembni stvari – ceni.

Napovedi kažejo, da si bo 1 % najbogatejših ljudi na svetu kmalu lastilo polovico svetovnega imetja. Kakorkoli strašljivo se to sliši, so to dejstva in tukaj ne moremo storiti ničesar. Po drugi strani se proizvajalci tehnologije tega zavedajo in zato ravno za to ciljno publiko izdelujejo izvenserijske naprave. Verjeli ali ne, obstajajo takšne, ki vam bodo vzele dih.

1. Brikk Lux iPhone XS in XS Max Collections

Pametni telefoni so postali del nas in naš prvi predstavljeni “gadget” je zagotovo nekaj, kar si nikoli nismo predstavljali, da je možno narediti iz pametnega telefona. Telefon je narejen iz 24-karatnega zlata ali platine, pokrit pa je z diamanti. To pa niti ni tisto, kar ga dela tako posebnega. Preciznost dizajna in detajli so tisto, kar nas lahko resnično pusti brez besed. Poleg telefona dobimo še ovitek, kar pa je malce smešno, kajti zakaj bi kdo nosil ovitek, če pa lahko pokažemo prave diamante?

Cena: $9,950 – $64,995.00 (8.680 eur – 56.705 eur) – Brikk

2. Hublot Big Bang Meca-10 P2P

Verjetno podatek, da na seznamu najdemo tudi uro Hublot, ne preseneča. Ura je takole na prvi pogled dokaj klasična, vendar hkrati inovativna, zanimiva in hkrati skriva nekaj posebnosti. Ta ura ima nekaj, kar ostale nimajo: je popolnoma ekskluzivna. Big Bang je poseben model, ki je izšel ob 10. obletnici kriptovalute Bitcoin. Če pozorno pogledamo na sliko, lahko vidimo vsem dobro znan logotip Bitcoina. Najboljše pri vsem tem pa je, da lahko uro kupimo samo z Bitcoini.

Cena: neznana


3. Lelo Inez 24-karatni zlati vibrator

Užitek je ena ključnih izkušenj v življenju. Zakaj bi torej kdorkoli pristal na nekaj povprečnega, če pa lahko imamo najboljše kar obstaja? Podjetje, ki je dotični vibrator izdelalo, je navdih črpalo iz znamenite plaže St. Barthes. Kot so sami zatrdili, so želeli izdelati produkt, ki ne bo navdušil samo s svojim dizajnom, temveč tudi in predvsem s svojo učinkovitostjo.

Cena: $15,000 (13.000 eur) – Lelo

4. Mirror

Seveda, kaj je užitek brez bolečine? Kaj je lepota brez trpljenja? To ogledalo, ki se imenuje kar Mirror, je narejeno tako, da nam omogoča gledanje vadb in vodenje vaj kar preko ogledala. Kot lahko vidimo že pri sami sliki, naš učitelj oz. trener postane ogledalo samo in mi smo njegovi varovanci. Ogledalo nam sproti daje popravke glede izvajanja vaj, da bomo na koncu dosegli zastavljene cilje in ponosno odkorakali iz fitnesa, ki je v tem primeru kar naš lastni dom, kajti ogledalo lahko postavimo kamorkoli.

Cena: $1,495 (1.305 eur) – Mirror

5. Aero Bulldog HD Bluetooth Speaker

Verjetno se vsi strinjamo, da določenih stvari, ki si jih tako zelo želimo v življenju niti slučajno ne potrebujemo, kajne? Dejstvo je, da si včasih stvari zaželimo kar tako, iz čistega dolgčasa. Ena takšnih stvari, ki bi jo lahko uvrstili v to kategorijo, je buldog bluetooth zvočnik. Gre za neonsko roza “life-like” kužka, ki ne samo, da je simpatičen v vsej svoji pojavi, je tudi uporaben.Ta mali gospodič je v resnici AeroSystem zvočnik, kar pomeni, da lahko na najbolj kreativen način predvajamo legendarno pesem “Who let the dogs out”.

Cena: $4,499.00 (3.925 eur) na NeimanMarcus.

6. Serenity Solar Yacht

Vedno je pomembno, da vračamo okolju, in če smo že v času praznikov, zakaj ne bi naredili nekaj dobrega za cel planet in kupili jahto Serenity Solar Yacht, ki je v celoti prekrita s solarnimi paneli. Če imate slučajno par milijonov evrov preveč, potem je to super priložnost, da ob tem, ko uživate, naredite še nekaj koristnega za okolje.

Cena: $7,100,000 (6.200,000 eur) od Neiman Marcus

Kot lahko vidimo na zgoraj sestavljenem seznamu, ni meja, ko govorimo o bogatih. Večina lahko le sanja o takšnih in podobnih stvareh. Zavedati se je potrebno, da smo ljudje veliko več kot zgolj naše imetje. Če vprašamo ljudi, ki si dejansko privoščijo takšna darila, potem bo odgovor seveda precej drugačen.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več