Računalništvo, telefonija
16.10.2014 10:00
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

7. posvetovanje o informatiki v energetiki

Sedmo posvetovanje PIES je že postalo tradicionalno. Srečanje vodilnih, informatikov in vseh, ki ste v energetskih podjetjih odvisni od informacijske tehnologije, se je izkazal kot še kako potreben dogodek. Dejstvo je, da je energetika močna gospodarska panoga, ki ima svoje specifike in posledično svoje specifike tudi na področju informatike: specifični problemi, tehnologije in informacijske rešitve.
Na PIES 2014 boste izvedeli ključne odgovore o informacijski energetiki.
Na PIES 2014 boste izvedeli ključne odgovore o informacijski energetiki.

Na PIES 2014, ki bo potekal 17. in 18. novembra v Kongresnem centru Portus v Hotelu Slovenija v Portorožu, se boste lahko udeležili posvetovanja, ki bo izvrstna priložnost za seznanjanje s stanjem in novimi trendi na tem področju, ter izmenjavo mnenj in izkušenj.


Letošnji program sestavljajo:

  • Predstavniki energetskih podjetij in IT ‘vendorji’ iz sosednje Hrvaške.
  • Deregulacija v energetiki – predstavljeni bodo članki nastali v okoljih, kjer se s to problematiko ukvarjajo že leta in zato lahko ponudijo uporabne rešitve.
  • Predstavniki državnih organov in institucij bodo iz prve roke pojasnili regulative in predpise, ki jih bomo morali v bodoče upoštevati.
  • Smart grids, ki je tema stalnica vseh PIES-ov.
  • Področje varčne rabe energije – samo IT lahko zagotovi ustrezne platforme in orodja.
  • Integracija okoljevarstva v energetiko – potreben je razvoj orodij za zbiranje in analiziranje okoljskih parametrov in statističnih podatkov.

Pohitite in izkoristite zgodnjo prijavo z 10% popustom do 28. oktobra 2014. Prijavite se lahko na spletni strani pies.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več