Računalništvo, telefonija
28.06.2010 16:29

Deli z drugimi:

Share

Agito d.o.o. med najboljšimi Microsoftovimi partnerji na svetu

Slovensko podjetje Agito d.o.o. se je v kategoriji »Razvoj po meri – razvoj pametnih odjemalcev« uvrstilo med tri svetovne finaliste in je hkrati zmagovalec v regiji srednje in vzhodne Evrope.
Slovensko podjetje Agito d.o.o. se je v kategoriji »Razvoj po meri – razvoj pametnih odjemalcev« uvrstilo med tri svetovne finaliste in je hkrati zmagovalec v regiji srednje in vzhodne Evrope.

Znani so rezultati letošnjega svetovnega izbora Microsoftovih najboljših partnerjev za leto 2010 – Microsoft Partner of the Year Awards. Slovensko podjetje Agito d.o.o. se je v kategoriji »Razvoj po meri – razvoj pametnih odjemalcev« z rešitvijo za ugledno mednarodno podjetje Hilti Corporation uvrstilo med tri svetovne finaliste in je hkrati zmagovalec v regiji srednje in vzhodne Evrope.

Z vsakoletnimi nagradami »Partner of the Year Awards« Microsoft izkaže priznanje svojim več kot 640.000 registriranim in certificiranim partnerjem, ki so v zadnjem letu za svoje stranke razvili izjemne rešitve. Finaliste in zmagovalce izberejo na podlagi nominacij z vsega sveta, letos so partnerji iz več kot 110 držav prijavili skoraj 3000 projektov. Finaliste in zmagovalce bo Microsoft predstavil tudi na konferenci Microsoft Worldwide Partner Conference 2010, ki bo potekala od 12. do 15. julija v ameriški prestolnici Washington.

Izjemen uspeh je doseglo podjetje Agito (www.agito.si), ki se je kot prvo slovensko podjetje v zgodovini z rešitvijo za mednarodno podjetje Hilti Corporation uvrstilo med tri finaliste globalnega izbora najboljših Microsoftovih partnerjev v kategoriji »Razvoj po meri – razvoj pametnih odjemalcev«, v regiji srednje in vzhodne Evrope pa je zasedlo prvo mesto.

Agito je za korporacijo Hilti, ki po vsem svetu slovi po profesionalnih orodjih ter sistemih za gradbeno industrijo, razvil programsko opremo Hilti PROFIS Anchor 2.0. Ta gradbenim inženirjem – tako zaposlenim kot končnim kupcem – omogoča preprosto in učinkovito načrtovanje optimalnih rešitev za pritrjevanje elementov v betonsko podlago z mehaničnimi ali kemičnimi sidri. Uporaba rešitve prodajnim inženirjem olajša trženje in prodajo, zapolni vrzel med načrtovanjem in izvedbo, s tem pa bistveno skrajša čas priprave projekta, pospešuje prodajo in gradi zaupanje kupcev v blagovno znamko Hilti. Po pričakovanjih bo aplikacija do konca letošnjega leta po svetu nameščena pri okoli 40.000 končnih odjemalcih. Koncept uporabniške izkušnje, ki ga je razvil Agito za aplikacijo Hilti PROFIS Anchor, je za Hilti pomenil mejnik, saj je kasneje postal standard za vse nadaljnje inženirske aplikacije po meri.

»Ponosni smo, da smo se kot prvo slovensko podjetje uvrstili med tri finaliste svetovnega Microsoftovega izbora in zmagali v regiji centralne in vzhodne Evrope. To nedvomno še dodatno potrjuje našo kredibilnost in uspešnost usmeritve v razvoj najboljših, visokokakovostnih programskih rešitev tudi za najbolj zahtevne uporabnike.« je povedal Mišo Brus, direktor podjetja Agito.

Agito je podjetje za poslovno svetovanje in razvoj programske opreme na Microsoft Windows sistemih in platformah. Z inovativnimi Windows in spletnimi rešitvami Agito posega na različna poslovna področja: finančni sektor, javna uprava, proizvodnja, farmacija idr. Tveganja, povezana z razvojem programske opreme po meri, so pri Agitu minimalna, saj so strokovnjaki na svojem področju, imajo izkušnje in sposobnost izvedbe, izpolnjujejo obljube in pričakovanja, spoštujejo projektne roke in razpoložljiva sredstva. Agito ima povprečno 60% letno rast vse od ustanovitve ter oceno A1 kreditne sposobnosti po Dun & Bradstreet.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več