Računalništvo, telefonija
30.09.2020 14:40
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Amazonov praznik nakupov “Prime Day” bo 13. oktobra

Amazonov praznik nakupov "Prime Day" bo 13. oktobra
Amazonov praznik nakupov "Prime Day" bo 13. oktobra

Danes je Amazon naznanil, da bo letošnja izdaja nakupovalnega praznika “Prime Day” potekala 13. in 14. oktobra. Kupci iz celega sveta se lahko nadejajo velikih popustov, kar preko milijon različnih akcij po različnih kategorijah. “Prime Day” bo razveselil ljubitelje blagovnih znamk Panasonic, Roborock, Keurig, Under Armour, Coleman, Adidas, Lacoste, Marvel, Ticwatch in še mnogih drugih.


Amazon se je za letošnji “Prime Day” odločil, da še posebej pomaga manjšim trgovcem in ponudnikom. Preko celotne platforme bodo spodbujali nakupe pri manjših ponudnikih, in sicer od danes, torej 28. septembra naprej. Vsi “Prime” člani bodo prejeli $10, če bodo za $10 do 12. oktobra kupili izdelke pri manjših ponudnikih. Teh pridobljenih 10$ bodo lahko porabili na “Prime Day”. Amazon se je poleg te zanimive poteze odločil še, da nameni $100 milijonov za promocijo manjših podjetij skozi “Prime Day” in tudi vse do božično-novoletnih praznikov.


Do zdaj smo bili navajeni, da je Amazon “Prime Day” gostil nekje julija, kar pa je letos seveda padlo v vodo, saj je pandemija tudi Amazonu porušila zastavljene načrte. Amazonov nakupovalni praznik je po navadi dan, ko Amazon v dveh dneh zasluži največ. Analitiki so ocenili, da je Amazon do zdaj v različnih izdajah “Prime Day” prodal za več kot 6 milijard ameriških dolarjev izdelkov. Do zdaj je Amazon vedno postregel z občutnimi popusti, predvsem za različne izdelke strojne opreme. Morda se tudi letos splača počakati, če ravno razmišljate o novem bralniku Kindle, ali pa recimo o pametnem zvočniku Amazon Echo.

Amazon je sicer ravno v fazi, ko je javnosti predstavil kar nekaj zanimivih kosov tehnologije, vendar je že potrdil, da nakupo najnovejših naprav ne bo mogoče do “Prime Dayja”. Amazon je že začel z akcijskimi ponudbami, na primer dva Echo Dot zvočnika za $39.98, vendar pa novi Doti prihaja že 22. oktobra, kar pomeni, da se splača še malce počakati.

Jamil Ghani, podpredsednik Prima, je v intervjuju za CNBC povedal: “Po večmesečnem prilagajanju in odločanju smo prišli do sklepa, da je 13. oktober pravi termin. Zdi se nam, da smo pripravljeni, da izpeljemo uspešen in kar je še bolj pomembno, varen “Prime Day“. Ghani je dodal še to, da meni, da bo kljub pandemiji zanimanje za akcijsko ponudbo veliko: “Ne glede na to, da je leto 2020 resnično posebno, nekatere stvari ostajajo enake. Vsi si želimo preživeti praznike z našimi najbližnjimi in prijatelji na karseda najboljši možen način. Pričakujem, da bodo ljudje na “Prime Day” nekaj kupovali zase, nekaj ker pač potrebujejo, spet tretji pa že razmišljajo o darilih in prihajajočem se prazničnem obdobju“.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več