Računalništvo, telefonija
14.09.2018 20:46

Deli z drugimi:

Share

Apple, Google, Microsoft in še več: kako si v živo ogledati vse velike dogodke te jeseni?

Apple, Google, Microsoft in še več: kako si v živo ogledati vse velike dogodke te jeseni?
Apple, Google, Microsoft in še več: kako si v živo ogledati vse velike dogodke te jeseni?

Danes se je z Applovim veliki dogodkom začela jesenska sezona novih naprav, telefonov, prenosnikov in naznanil, ki vedno poskrbijo za val navdušenja med ljubitelji tehnologije. Apple, Google in Microsoft spadajo med tri največje korporacije, ki jeseni vsako leto pripravijo velike novice, ki včasih bolj, včasih manj zadostijo pričakovanjem. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako nikoli zamuditi te velike dogodke. Apple je danes že opravil svoje – o tem si lahko preberete v naših drugih novicah, mi pa nadaljujemo s pregledom velikih tehnoloških dogodkov to jesen.


Oculus VR (sept. 26-27)

Naslednji Facebook Oculus VR bi naj bil naznanjen na dogodku Oculus Connect 5, ki bo 26. in 27. septembra v Santa Cruzu, v Kaliforniji. Tudi nova naprava nosi neke vrste kodno ime Santa Cruz. Za dodatne informacije o dogodku in celotnem scenariju dogodka se lahko obrnete na povezavo, ki smo jo objavili v prvem stavku.


Microsoft (okt. 2)

Nova strojna oprema Microsoft Surface bi naj bila naznanjena 2. oktobra v New Yorku. Microsoft je za svoj dogodek uporabil frazo “A moment of your time”, kar pomeni “Trenutek vašega časa”. Glede na govorice bi naj nova strojna bila med najzmoglivejšimi na trgu, kar je samo dodatni razlog, da so pričakovanja še toliko večja. Na isti dan bi naj Microsoft naznanil še nekaj novosti na področju programske opreme in storitev. Sproti vas bomo obveščali o tem, kje bo možno dogodek spremljati v živo in kdaj bo prenos na voljo.


Google (okt. 9)

Obstaja velika verjetnost, da bo Google naznanil debi telefonov Pixel 3 in Pixel 3 XL, poleg teh pa pričakujemo še novi val tablic Chrome OS. Vse to bi naj Google naznanil na dogodku v New Yorku. Na tej povezavi bo možno dogodek 9. oktobra spremljati v živo. Na portalu CNet bo možno spremljati še dogajanje pred in po dogodku in seveda celoten Googlov “livestream” (ki bo med drugim na voljo tudi na Googlovem YouTube kanalu).


Huawei (okt. 16).

Mate 20, naslednji “high-end” Huaweijev telefon, bo izšel 16. oktobra v Londonu. Prejšnji mesec je podjetje naznanilo Mate 20 Lite s 16-centimetrskim ekranom, 20MP zadnjo in 24MP prednjo kamero ter sekundarno 2MP kamero za dodatno globino fotografij. Mate 20 bo po vseh pričakovanjih opremljen s 17,526-centimetrskim ekranom. Tudi glede Huaweijevega dogodka vas bomo še obveščali, kajti za zdaj je vse še skrito očem javnosti, prav tako kakršnekoli podorbnosti glede dogodka.


Samsung (nov. 7-8)

Samsungova razvijalska konferenca v San Franciscu bi naj razkrila Samsungov upogljivi telefon. Ravno glede tega dogodka je bilo precej govoric o tem, da naj Samsung ne bi ponudil dotičnega telefona, vendar sedaj ponovno kaže, da bi do tega vseeno lahko prišlo.


Dodatne podrobnosti glede vseh zgoraj naštetih dogodkov bodo naznanjene, prav tako pa bomo za vas spremljali govorice, ki nam bodo povedale, kaj lahko od posameznega proizvajalca pričakujemo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več