Računalništvo, telefonija
04.07.2017 11:54

Deli z drugimi:

Share

Bomo dočakali tudi Galaxy S8 mini?

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S8 mini naj bi bil na voljo še pred koncem leta.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S8 mini naj bi bil na voljo še pred koncem leta.

Podjetje Samsung je nedavno predstavilo pametna mobilna telefona Galaxy S8 in Galaxy S8+ (Plus), ki sta brez večjih težav navdušila tudi najzahtevnejše uporabnike. Mnogi so celo prepričani, da gre za zdaleč najboljši pametni mobilni telefon na svetu, ki se brez težav kosa s konkurenčnim telefonom iPhone podjetje Apple, saj poleg zmogljive strojne opreme ponuja še lepo oblikovano ohišje. Ker pa vsi uporabniki ne prisegajo na pametne mobilne telefone z ogromnimi zasloni, so se v javnosti pojavile govorice, da naj bi podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo še manjšo različico novosti, ki bo opremljena s prodajno oznako Galaxy S8 mini.

O pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S8 mini je trenutno znano to, da bo po vsej verjetnosti opremljen z »le« 13,5-centimetrskim (5,3-palčnim) zaslonom AMOLED visoke ločljivosti. Zmogljiv procesor Snapdragon 835 naj bi inženirji južnokorejskega giganta nadomestili s cenejšim modelom Snapdragon 821, preostala strojna oprema pa naj bi obsegala še štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in 32 gigabajtov pomnilnika za shranjevanje podatkov. Poleg tega naj bi ta imel še možnost skeniranja očesne šarenice.

Kdaj se bo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S8 mini pojavil na trgu, trenutno še ni znano. Po ocenah strokovnjaki bi se moralo to zgoditi še pred koncem letošnje jeseni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več