Računalništvo, telefonija
05.12.2018 07:44

Deli z drugimi:

Share

Brezžično polnjenje za nove slušalke Apple AirPods?

Nove brezžične ušesne slušalke Apple AirPods naj bi bile znatno boljše v primerjavi z zdajšnjimi.
Nove brezžične ušesne slušalke Apple AirPods naj bi bile znatno boljše v primerjavi z zdajšnjimi.

Kar precej proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov in drugih mobilnih naprav se je že pred časom začelo odrekati klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke. Ta trend se še krepi, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s klasičnimi kabli. Ta se nam namreč lahko zavozla ali celo pretrga in neha delati. Med njimi še posebej prednjači podjetje Apple, saj so vsi njegovi sodobni pametni mobilni telefoni brez 3,5-milimetrskega vhoda za slušalke, za brezžično predvajanje glasbe pa imajo na voljo všečne in nadvse kakovostne slušalke družine AirPods.

Glede na spletne govorice naj bi pri podjetju Apple na začetku prihodnjega leta ponudili v prodajo povsem prenovljene brezžične ušesne slušalke AirPods. Te naj bi za razliko od zdajšnjega modela omogočale brezžično polnjenje vgrajene baterije, kar bo zagotovo razveselilo marsikaterega uporabnika. Poleg tega naj bi novost prinesla še številne druge izboljšave, ki se jim bomo le stežka uprli. Med njimi velja izpostaviti predvsem podporo za brezžični standard Bluetooth 5.0, novo krmilno čipovje družine W in prenovljeno obliko, ki bo bolj odporna na zunanje dejavnike.

Izdelava nove generacije brezžičnih ušesnih slušalk Apple AirPods naj bi bila precej dražja v primerjavi z obstoječim modelom. To po vsej verjetnosti pomeni, da bodo že sedaj pregrešno drage slušalke še dražje, bodo pa te nudile precej več v primerjavi s tistimi, ki so na voljo danes.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več