Računalništvo, telefonija
03.03.2017 11:31
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novost, ki je bodo veseli vsi uporabniki Gmaila

Googlova razširitev za spletni brskalnik Chrome močno poenostavlja uporabo šifrirnih orodij pri pošiljanju elektronske pošte.
Googlova razširitev za spletni brskalnik Chrome močno poenostavlja uporabo šifrirnih orodij pri pošiljanju elektronske pošte.

Priljubljeni Googlov elektronski poštni odjemalec Gmail je bil v zadnjih nekaj mesecih deležen številnih manjših in večjih izboljšav, ki so ga povzdignile visoko nad konkurenco. Vse možnosti so uporabnikom na srečo še vedno na voljo brezplačno in so za nameček še zelo enostavne za uporabo. Pred kratkim pa se jim je pridružila še ena novost, ki bo pripomogla k še večji uporabnosti že tako uporabnega odjemalca elektronske pošte.

Novost Googlovega elektronskega poštnega odjemalca Gmail bo nedvomno razveselila tiste, ki prejemajo velike datoteke. Pri računalniškem gigantu so namreč velikost priponk povečali s 25 megabajtov na kar 50 megabajtov. Novost se trenutno nanaša le na prejeta sporočila, kar pomeni, da bomo iz elektronskega poštnega odjemalca Gmail lahko še vedno pošiljali datoteke velikosti do največ 25 megabajtov. Če pa bomo poskušali poslati datoteke večje velikosti, bo prejemnik prejel povezavo do oblačnega prostora Google Drive, kjer bo datoteko lahko prenesel na računalnik.

Nova nadvse uporabna možnost za uporabnike elektronskega poštnega odjemalca Gmail bo vsem uporabnikom na voljo najkasneje do konca meseca marca. Poznavalci so prepričani, da bo Google kmalu sprostil tudi omejitev glede velikosti poslanih datotek, kar pomeni, da bomo lahko tudi z Gmaila pošiljali datoteke velikosti do 50 megabajtov na sporočilo. To naj bi se po ocenah poznavalcev zgodilo še pred letošnjim poletjem.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18