Računalništvo, telefonija
26.03.2019 13:08
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če razmišljate o pametni uri ali zapestnici, je zdaj pravi čas za nakup

Zeblaze Thor 4 PRO
Zeblaze Thor 4 PRO

Spletna trgovina TomTop je za svoje uporabnike pripravila posebno akcijo pametnih ur oziroma zapestnic.

Pametne zapestnice in ure so v lanskem letu doživele razmah in letos se njihova priljubljenost nadaljuje. Kupimo jih lahko za nekaj evrov ali za njih odštejemo celo premoženje. Spletna trgovina TomTop je v posebni ponudbi izpostavila tri precej različne nosljive naprave, tako da se najde za vsakega nekaj. Poleg tega, da vam bodo služile pri vsakodnevnih športnih aktivnostih, vas bodo opominjale na dogodke, klice, sporočila … Zadnja od treh podpira celo Nano SIM kartico.

115 plus

Prva je 115 plus, ki ne bo le vaš zvesti pomočnik pri športnih aktivnostih, ampak bo skrbela tudi za vaše zdravje. Spremljala bo utrip vašega srca, vaš spanec, krvni tlak, prav tako pa vas bo opozorila, če boste predolgo sedeli. Tako boste vedno lahko kar najbolje poskrbeli za svoje zdravje. Poleg tega bbo seveda štela vaše korake, porabo kalorij, razdaljo, ki ste jo prehodili in spremljala vrsto drugih aktivnosti.

Seveda boste na njej lahko spremljali tudi klice in druga sporočila ali jo uporabljali kot oddaljeni sprožilec fotoaparata na svojem pametnem mobilnem telefonu. Z njo nikoli več ne boste zamudili pomembnega telefonskega klica ali dogodka. Če se boste med vadbo močno spotili, ji to ne bo prišlo do živega (vodotesna IP67).

Več informacij lahko izveste na povezavi https://www.tomtop.com/p-y10214b.html?aid=SL, kjer lahko seveda opravite tudi nakup. Zapestnica 115 plus vas bo v tej posebni ponudbi spletne trgovine TomTop stala le 6,10 evra.

Xiaomi Mi Band 3

Naslednja super ponudba je elegantna zapestnica Xiaomi Mi Band 3. Beleži vaše športne aktivnosti, inteligentno opominja z različnimi funkcijami vas spremlja na vsakem koraku. Z njo boste vzdrževali svoje telo v kondiciji in skrbeli za svoje zdravje, hkrati pa je zapestnica več kot samo to.

Ima 1,99 centimerta velik OLED zaslon, vodotesna je do 50 metrov, tako da jo boste lahko imeli na roki tudi pod tušem ali med tekom v dežju. Kompatibilna je tako z Androidom 4.4 ali novejšim kot tudi z iOS 9.0 ali novejšim. Baterija bi vam morala ob normalni uporabi trajati približno 20 dni z enim samim polnjenjem. Na zapestju boste lahko spremljali dohodne klice, besedilna sporočila, opomnike, alarme, vremenske napovedi in podobno.

Več informacij lahko izveste na povezavi https://www.tomtop.com/p-pb0079b.html?aid=SL, kjer lahko seveda opravite tudi nakup. Zapestnica Xiaomi Mi Band 3 vas bo v tej posebni ponudbi spletne trgovine TomTop stala le 21,57 evra.

Zeblaze Thor 4 PRO

Potem pa je tu še najboljša v tej konkurenci, pametna ura Zeblaze Thor 4 PRO. Ima 4,1-centimetrski zaslon na dotik, podporo za Nano SIM kartico in 4G LTE omrežje. Na njej je nameščen operacijski sistem Android 7.1.1. Ima 1 GB RAM-a in 16 GB prostora za shranjevanje podatkov. Ta visokozmogljiva ura ima celo kamero s 5 milijoni slikovnih točk. Tako poleg fotografiranja omogoča tudi videoklepet. Vgrajene ima tudi ekskluzivne številčnice, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Izbrali boste lahko različne sloge za različne priložnosti. Seveda je opremljena tudi z vrsto senzorjev, ki bodo spremljali vašo aktivnost, zdravje, opominjala vas bo na dogodke, klice in sporočila. Prenesite si različne aplikacije in jih uporabljajte na zapestju.

Več informacij lahko izveste na povezavi https://www.tomtop.com/p-j3439b.html?aid=SL, kjer lahko seveda opravite tudi nakup. Pametna ura Zeblaze Thor 4 PRO vas bo v tej posebni ponudbi spletne trgovine TomTop stala le 89,89 evra.

Ob nastopu pomladi pa so v spletni trgovini TomTop v posebni akciji TOMTOP Spring Equninox Sale pripravili še vrsto drugih popustov, ki jih najdete tukaj: https://deal.tomtop.com/activity/SpringEquinoxSale.html?aid=SL.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več