Računalništvo, telefonija
16.04.2018 11:34
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če se ukvarjate s podatkovnimi sistemi, ne smete zamuditi tega dogodka

Če se ukvarjate s podatkovnimi sistemi, ne smete zamuditi tega dogodka
Če se ukvarjate s podatkovnimi sistemi, ne smete zamuditi tega dogodka

Podjetje Alterna distribucija 31. 5. in 1. 6. 2018 v sodelovanju s podjetjem IBM organizira tradicionalni dogodek o podatkovnih sistemih, IBM Spectrum Storage Suite. Dogodek bo potekal v kongresnem centru Thermane Laško, kot pravijo, pa bodo letos na dogodku zajemali znanje z veliko žlico.

Kot pove že ime dogodka, vam bodo predstavili celoten spekter IBM programske opreme za podatkovne sisteme IBM Spectrum Storage Suite. Ta obsega celovito IBM programsko opremo s katero vaše podatkovne sisteme in na njih napisane podatke upravljate, razširjate, virtualizirate, zaščitite, shranite in še veliko več.

Dogodek je primeren za vse, ki se pri svojem delu srečujete s podatkovno infrastrukturo ali ste v podjetju odgovorni, da vaša infrastruktura dela hitro, nemoteno in predvsem neopazno za uporabnike. Priznani domači in tuji strokovnjaki bodo predavali o tehnologijah kot so: Spectrum Scale, Spectrum Virtulize, Spectrum NAS, Spectrum Archive, Spectrum Protect, Spectrum Accelerate in Cloud Object Storage.

Uporabniki omenjenih rešitev pa bodo predstavili kateri so funkcionalni in finančni vidiki zaradi katerih so se odločili za ta korak in kaj so uporabne prednosti rešitev, ki bodo predstavljene v teoretičnem delu. Naslednji dan se boste lahko na delavnicah seznanili tudi s praktičnim delom na teh rešitvah. Na »živem« sistemu boste preizkusili delovanje tehnologij v različnih okoljih in situacijah.

Z obiskom dogodka boste s podanimi informacijami lahko izboljšali svoje trenutne podatkovne sisteme in si s tem olajšali svoje delo ter pridobili konkurenčne prednosti, ki so danes še kako pomembne.

Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi, za več informacij o dogodku pa lahko pišete na e-naslov mateja.seserko@alterna.si, ali pokličete organizatorje na številko +386 51 362 161.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več