Računalništvo, telefonija
04.08.2017 07:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Začele so se rezervacije za telefon Leagoo KIICAA MIX – zagotovite si kupon za 25 evrov popusta, ali osvojite telefon brezplačno!

Začele so se rezervacije za telefon Leagoo KIICAA MIX - zagotovite si kupon za 25 evrov popusta, ali osvojite telefon brezplačno!
Začele so se rezervacije za telefon Leagoo KIICAA MIX - zagotovite si kupon za 25 evrov popusta, ali osvojite telefon brezplačno!

Globalna predprodaja telefona Leagoo KIICAA MIX bo od 12. avgusta dalje ekskluzivno potekala na strani spletnega trgovca Gearbest. Cena telefona bo znašala ugodnih 118 evrov, če pa si svoj primerek rezervirate že pred začetkom predprodaje na Leagoojevi uradni strani, pa ga lahko dobite še za 25 evrov manj.

To pomeni, da za odličen telefon lahko odštejete zgolj dobrih 90 evrov. Ob predhodni rezervaciji pa zraven dobite še slušalke s kablom USB-Cin zaščitni etui, prav tako pa sodelujete v žrebu, da telefon dobite popolnoma brezplačno.

Glavne karakteristike telefona Leagoo KIICAA MIX:

  • 5,5-palčni FHD zaslon (Sharp), 90 % prednje ploskve
  • 8-jedrni MediaTek procesor MT6750T s frekvenco 1,5 GHz
  • 3 GB RAM-a
  • 32 GB notranjega spomina
  • 13 MP + 2MP dvojna kamera na hrbtni strani
  • 13 MP kamera na sprednji strani
  • USB-C vhod za slušalke
  • Čitalec prstnih odtisov na prednji strani (0,1 s)
  • Baterija z avtonomijo 3000 mAh in funkcionalnostjo hitrega polnjenja (5V2A)
  • Operacijski sistem Android 7.0 Nougat

S predhodno rezervacijo telefona dobite:

  • kupon za popust 25 evrov pri nakupu telefona
  • slušalke USB-C
  • zaščitni etui
  • možnost, da telefon dobite brezplačno

Kaj morate vedeti o telefonu Leagoo KIICAA MIX?

KIICAA MIX je odličen telefon, katerega v prvi vrsti odlikuje prprost, a izjemno sodoben t. i. tri-bezel-less dizajn. Telefon je namreč skoraj popolnoma brez robov, saj njegov zaslon prekriva kar 90 odstotkov prednje ploskve. Zaslon prekriva ukrivljeno 2.5D steklo, tako da je telefon videti sijajno ne glede na to, s katerega kota ga pogledate. Njegova debelina znaša le 7,9 milimetrov, kar v kombinaciji z rahlo ukrivljenim ohišjem pomeni, da se odlično usede v dlan uporabnika.

Čeprav ima telefon velik 5,5-palčni zaslon, pa ima manjše ohišje od večine telefonov s tako velikim zaslonom in je po dimenzijah bližje tistim s 5-palčnim zaslonom. Zaslon je sicer Sharpov in ima visoko ločljivost 1920 x 1080 slikovnih točk, prekriva pa ga trdno zaščitno steklo Gorilla Glass 4. Pohvali pa se lahko tudi s svetilnostjo 400 nitov.

Zelo zanimiva pa je tudi strojna konfiguracija telefona Leagoo KIICAA MIX. Supaj z grafičnim čipom Mali-T860 in Samsungovimi 3 gigabajti RAM-a, boste lahko brez zatikanja uživali v grafično najbolj naprednih igrah in aplikacijah. Telefon sicer poganja uveljavljen MediaTekov procesor MTK6750T, ki zagotavlja tekoče upravljanje operacijskega sistema in odlično uporabniško izkušnjo.

Namesto nekoliko zastarelega 3,5-milimetrskega vhoda za slušalke, se kodiranje in dekodiranje zvoka odvija preko digitalnega USB-C vhoda, ki se nahaja na spodnji strani telefona in ponuja “lossless” zvok. Ta je precej bogatejši in bolj naraven kot pri prej omenjenem starejšem standardu ter ponuja novo dimenzijo poslušanja glasbe.

Leagoo KIICAA MIX je opremljen tudi z odlično dvojno OmniVision kamero, kjer ima glavni senzor ločljivost 13 MP, sekundarni pa 2 MP. Ta vam omogoča zelo podrobno snemanje objektov, zna pa zajeti tudi t. i. učinek bokeh, kjer je objekt v osprednju dodatno izostren, ozadje pa zamegljeno. Podobno dobra pa je tudi kamera na sprednji strani, ki ima prav tako ločljivost 13 MP. Tudi ta uporablja senzor OmniVision, ima pa še dodatno osvetlitev in funkcijo samodejnega polepšanja fotografije, tako da bodo vaši selfiji resnično prvovrstni.

Pričakovano telefon deluje v omrežju 4G/LTE, preko katerega bo brskanje po spletu in nalaganje aplikacij potekalo hitro. Zahvaljujoč LTE-ju kategorije 6, podatkovni prenos lahko doseže hitrost 300 Mbps.

Ob koncu velja omeniti še čitalnik prstnih odtisov, ki je narejen iz kakovostne keramike in velja za enega najhitrejših na trgu. Čitalnik uporablja tehnologijo Smart Touch, kar pomeni da se ves čas “uči” in z uporabo postaja vse bolj natančen. Telefon pa se lahko pohvali tudi z odlično baterijo s kapaciteto 3000 mAh, ki je zelo stabilna in po 600 polnilnih ciklih še vedno obdrži več kot 80 odstotkov začetne kapacitete.

Za konec naj še enkrat spomnimo, da lahko telefon Leagoo KIICAA MIX rezervirate predčasno in si s tem prislužite kupon za dodaten popust na že tako ugodno ceno. Vse podrobnosti najdete na rezervacijski strani Leagooja.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več