Računalništvo, telefonija
28.02.2013 10:12

Deli z drugimi:

Share

CRM: Brez tehnologije v prodaji ne gre!

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

Te dni, ko je prodaja večji izziv kot kadarkoli prej, moramo pridobiti čim več novih strank. Narobe! Še bolj se moramo potruditi s kvaliteto izdelka ali storitve in delati predvsem na obstoječih strankah. Kako? Brez tehnologije ne bo več šlo, zato so osrednja tema tokratne številke RN 4/XVIII CRM sistemi oziroma aplikacije za upravljanje odnosov s strankami.


Kaj mora vsebovati dober CRM? So bolj promerne oblačne ali lokalne oziroma mobilne rešitve? V osrednjem članku smo tudi pogledali kako uporabljajo CRM uspešna slovenska podjetja in predvsem zakaj. In ker večna dilema obstaja, ali je plačljivo vedno bolje, smo za vas razvrstili TOP plačlje kot tudio TOP brezplačne CRM sisteme ter seveda pokukali v prihodnost CRMjev.

Ker se te dni praktično vse povezuje v splet, ne spreglejte niti rubrike aktualno, kjer smo pogledali novi trend v svetu in računalništvu, to je Internet of things (IoT).

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

p.s. Vsi RN VIP člani prebirate tudi e-izdaje aktualnih ter preteklih številk!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več