Računalništvo, telefonija
16.10.2019 09:00

Deli z drugimi:

Share

Disney Plus: ogled kultnih filmov, a ne za Slovence

Disney Plus je začel teden z razkritjem knjižnice starih filmov in oddaj, ki bodo na voljo v njihovi storitvi za ogled na zahtevo, Disney Plus.
Disney Plus: ogled kultnih filmov, a ne za Slovence
Disney Plus: ogled kultnih filmov, a ne za Slovence

Vse skupaj so zapakirali v nit na Twitterju epskih razsežnosti, kot so se pohvalili. Začeli so s Sneguljčico in sedmimi palčki iz leta 1937 in nadaljevali seznam v časovnem zaporedju izida posamezne uspešnice, vse do Mandaloriana.

Gre za obsežen seznam kultnih filmov in oddaj, med katerimi so tudi številni klasiki, denimo Levji kralj, Svet igrač in Mulan. Na seznamu boste našli tudi nekaj manj znanih ali pozabljenih mojstrovin, med katerimi ne gre izpustiti umetnin Brink in Johnny Tsunami.

V knjižnici si bodo srečneži lahko ogledovali tudi Vojno zvezd, serijo Star Wars: The Clone Wars, Ostržka, The Mandalorian in še številne druge.

Žal ne v Sloveniji

Za vsega 7 ameriških dolarjev mesečno se bodo navdušenci lahko sladkali kadarkoli in z vsemi izdelki, ki bodo na voljo v knjižnici, a žal ne v Sloveniji. Za zdaj Disney Plus v naši državi še ni na voljo, niti ni znano, če kdaj bo.

Kaj bi dolgovezili. Celoten seznam mojstrovin si oglejte tukaj.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808