Računalništvo, telefonija
23.11.2014 09:07

Deli z drugimi:

Share

Dr. Sheldon Cooper skupaj z Intelom!

Prvi reklamni oglas, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjem Intel in igralcem Jimom Parsonsom, navdušuje v vseh pogledih.
Prvi reklamni oglas, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjem Intel in igralcem Jimom Parsonsom, navdušuje v vseh pogledih.

Podjetje Intel je vodilni proizvajalec procesorjev, ki poganjajo namizne in prenosne računalnike ter strežniške sisteme zadnjih dvajsetih let. Čeprav računalniški gigant ne potrebuje dodatne reklame za uspešno prodajo, je začel novo marketinško akcijo, ki se bo najprej odvijala na ameriških televizijskih zaslonih, kasneje pa bo dosegla še priljubljene spletne portale, kot so YouTube, Facebook, Twitter in Vine. S tovrstnimi reklamnimi oglasi bo podjetje Intel uporabnike zgolj osveščalo o njegovi blagovni znamki, saj reklamiranja za potrebne prodaje dejansko ne potrebuje.

Marketinška kampanja podjetja Intel sama po sebi ne bi bila nič posebnega, če v njej ne bi nastopal ameriški igralec Jim Parsons, ki je širom sveta poznan po igralski vlogi dr. Sheldona Coopera v televizijski seriji The Big Bang Theory. Pri podjetju Intel seveda računajo na to, da bo igralec pritegnili pozornost gledalcev, tudi tistih, ki se na sodobno tehnologijo ne spoznajo kaj veliko.

Prvi reklamni oglas, ki je nastal kot plod sodelovanja med podjetjem Intel in priznanim ameriškim igralcem Jimom Parsonsom, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Intel-Parsons.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,