Računalništvo, telefonija
08.02.2011 15:21
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električna zoba ščetka Oral B Triumph

Novi Triumph™ (D32) je najboljši in najnaprednejši Oral B-jev sistem za čiščenje zob.
Električna zoba ščetka Oral B Triumph
Električna zoba ščetka Oral B Triumph

Ščetka, zasnovana po navdihu zobozdravnikov, je opremljena z novimi tehnologijami ščetkanja in interaktivno povratno informacijo, ki pripomore h kar najboljšemu vsakodnevnemu ščetkanju zob. Inovativni FlossAction™ nastavek zobne ščetke omogoča odlično čiščenje tudi težko dostopnih mest, medtem ko patentirana tehnologija Smart omogoča kar najučinkovitejše ščetkanje.

Kako deluje Oral B Triumph?

Skrivnost neverjetnih rezultatov je v posebni oscilacijsko-pulzacijski tehnologiji, kar pomeni, da ščetka deluje na soroden način kot »sonične« zobne ščetke z dodatkom vrtljajev glave ščetke.

3D tehnologija

Posebna 3D tehnologija ščetkanja deluje s pomočjo 40.000 pulzacij (gibanje gor in dol) in 8.800 oscilacij (vrtenje glave ščetke) in je s številnimi neodvisnimi študijami* dokazano najučinkovitejša tehnologija ščetkanja, ki se ponaša z najboljšimi rezultati doslej.

Kakšne so prednosti?
Rotacijsko-oscilacijske zobne ščetke, ki jih je podjetje Oral-B razvilo leta 1991, preprečujejo zobne obloge in obolenje dlesni bistveno učinkoviteje kot tradicionalne zobne ščetke. Manjša glava električne zobne ščetke doseže tudi skrite predele, ki jih z veliko ščetko ni mogoče očistiti, posebna oblika ščetin pa omogoča temeljitejše čiščenje medzobnih prostorov in zobne površine.

**Nobena druga električna zobna ščetka, tudi če upoštevamo tiste na zvočne valove, ni učinkovitejša od tradicionalnih zobnih ščetk pri odstranjevanju zobnih oblog in zdravljenju bolezni dlesni. Raziskave so pokazale še, da uporaba električne zobne ščetke v primerjavi s tradicionalnim ščetkanjem ni nič bolj škodljiva.


Različni nastavki in različni programi čiščenja

Električna zobna ščetka Oral-B® Triumph™ vam omogoča ščetkanje z uporabo različnih nastavkov in različnih programov ščetkanja.

  • Program Clean (čiščenje): Vrhunsko čiščenje celotne ustne votline
  • Program Soft (nežno čiščenje): Nežno, vendar temeljito čiščenje občutljivih mest
  • Program Massage (masaža):Massage: Nežno masiranje dlesni
  • Program Polish (poliranje): Celotno poliranje in beljenje

Vlakna MicroPulse se samostojno obračajo, da prodrejo globoko v medzobne prostore in zagotavljajo odlično čiščenje, kot pri uporabi zobne nitke.

Nadzor in pomoč – za čiščenje brez poškodb

Wireless SmartGuide

Za dosego najboljših rezultatov je novi Triumph opremljen s posebnim pripomočkom, ki je brezžično povezan z zobno ščetko in omogoča kar najboljši nadzor nad ščetkanjem. Meri čas, prikazuje izbran program in opozarja, če pritiskate premočno ter vas tako zaščiti pred poškodbami.

  • Profesionalni timer: 30 sekund za enakomerno ščetkanje vseh štirih delov ustne votline.
  • Prostor za higiensko shranjevanje nastavkov
  • Indikator polnjenja z varnim indukcijskim polnjenjem.
  • Senzor pritiska na zobe oz. dlesni preprečuje morebitne poškodbe.
  • Sinergija skupnega razvoja Oral B in Braun.

* Cochrane Collaboration je mednarodna nepridobitna organizacija, katere namen je obveščati ljudi o temah, povezanih z zdravjem, zato redno objavlja rezultate različnih zdravstvenih raziskav v standardni obliki. V teh raziskavah sodeluje okoli 8000 raziskovalcev iz več kot 70 držav, ki delajo na približno 50 različnih območjih.

** “Rotacijsko-oscilacijske ščetke v kratkem času dolgotrajno odstranijo več zobnih oblog in učinkoviteje preprečujejo bolezni dlesni kot tradicionalne ščetke. Nobena druga električna zobna ščetka ni bolj prepričljiva.” (M. Heanue, et al. Manual versus powered toothbrushing for oral health (Cochrane Review). V: The Cochrane Library, št. 1, 2003. Oxford: Update Software, www.cochrane.org)

Kje kupiti zobno ščetko Oral B Triumph?

Ščetko Oral B Triumph in vse nastavke boste najceneje kupili v spletni trgovini ZaVsakDan.si, ki je specializirana za prodajo izdelkov iz poslovne skupine P&G. Kliknite tukaj. -Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več