Računalništvo, telefonija
21.11.2018 15:43
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ena najboljših iger v seriji Battlefield do zdaj

Battlefield V je deležen globalnih pohval kritikov.
Battlefield V je deležen globalnih pohval kritikov.

Od skoka v nemški tank Panzer in pilotiranja britanskega Spitfira do oskrbovanja soborcev in grajenja novih utrdb. To je 2. svetovna vojna, kakršno lahko naslika le Battlefield V. Battlefield V, težko pričakovano novo igro v nagrajeni seriji, danes predstavlja DICE, studio v lasti podjetja Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA). V obdobju zgodnjega dostopa je bila igra odgovorna za največje število novih naročnin uporabnikov osebnih računalnikov na storitvi Origin Access Premier in Origin Access Basic. Battlefield V je prav tako deležen globalnih pohval kritikov, saj je spletna stran Screen Rant zapisala, da gre za “najboljšo strelsko igro leta 2018”, Jeuxvideo.com pa je mnenja, da se je “kralj prvoosebnih strelskih iger vrnil.”

“Z igro Battlefield V smo se odločili ustvariti najboljšo igralno izkušnjo v zgodovini serije. Le malo je iger, ki bi lahko ustvarile tako osupljive in spontane trenutke, kakršen je varen let tik ob mostu, ki ga najdete v igri Battlefield V. V ekipi DICE komaj čakamo, da vidimo, kaj bo Battlefield V postal v rokah naše skupnosti,” je povedal Oskar Gabrielson, generalni direktor studia DICE. “Prav tako smo se odločili, da bomo ustvarili igro, ki bo sčasoma rasla in se razvijala. Še naprej se bomo ukvarjali z igralnimi mehanikami in še dolgo časa ustvarjali nove izkušnje za skupnost naših igralcev.”


Battlefield V oboževalcem daje priložnost, da izkusijo skrite zgodbe in obiščejo nepričakovane lokacije druge svetovne vojne. Na področju večigralstva DICE razvija najbolj globoko in prepričljivo izkušnjo igre Battlefield, saj prinaša obsežne spremembe igralne izkušnje in razvija nove ključne sisteme. Ne glede na to, ali se v bitko podate peš, v enem izmed številnih oklepnikov ali v letalu, se lahko povežete z do tremi drugimi igralci in glede na potrebe svojega moštva izberete med vlogo izvidnika, jurišnika, bolničarja ali podpornega razreda. Igralci se lahko na bitko pripravijo na osmih mapah in v osmih večigralskih načinih ter nove inovacije spoznajo v kampu za urjenje.

V enoigralskem načinu Battlefield V znova prinaša priljubljene vojne zgodbe, znane iz igre Battlefield 1 in prikazuje različne ljudi, ki se srečajo z okrutno vojno v trenutkih, značilnih za serijo Battlefield. Igralci bodo vojno spoznali skozi oči moških in žensk, ki so pomagali za vedno spremeniti svet in se spopadli s skritimi zgodbami človeške drame. Borite se kot norveški upornik v poglavju Nordlys (severni sij), senegalski pripadnik francoskih kolonialnih sil v poglavju Tirailleur (strelec) ali pa britanski zločinec, ki si kot pripadnik specialnih mornariških sil poskuša priboriti odrešitev v poglavju Pod nikogaršnjo zastavo.

4. decembra bo Battlefield V predstavil 1. poglavje: Uvertura. Gre za prvo poglavje spletne storitve Tides of War. Vsako novo poglavje bo povsem brezplačno prineslo spremenje igralne mehanike, vedno večji svet, nove izkušnje in izboljšave igre, tako da bodo igralci vsakič deležni nove igre Battlefield. Prvo poglavje bo vključevalo novo enoigralsko vojno zgodbo z naslovom Zadnji tiger, novo mapo Panzerstorm s poudarkom na tankovskih bitkah, strelišče za vadbo ter priložnost, da igralci na bojišču izstopajo s prilagojenimi tanki in letali.

2. poglavje: Udarec strele bo prineslo sodelovalni način Combined Arms in vrnitev načinov Rush in Squad Conquest. Marca bo predstavljeno 3. poglavje: Ognjeni krst, ki bo prineslo težko pričakovani način Battle Royale z imenom Firestorm ter novo mapo, postavljeno v Grčijo. Tem prvim poglavjem bodo sledile številne izkušnje, s katerimi se bo bojišče še naprej razvijalo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več