Računalništvo, telefonija
08.11.2013 09:20
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garancija na spoznavanje na Ona-On.com & Največji Zmenek na Slepo 5!

Izsek iz mobilne verzije m.ona-on.com
Izsek iz mobilne verzije m.ona-on.com

V oktobru so na ona-on.com zabeležili že več kot 129-tisočo registracijo in tudi že več kot 700 novih parov letos! Nadaljuje se trend odjave 2-3 parov dnevno z razlogom „Hvala, spoznala sva se na ona-on.com, nasvidenje!“

Kaj je novega?

  1. Grafična prenova – Oglejte si prenovljeno stran http://ona-on.com in preverite zakaj ima že blizu 129.500 registriranih uporabnikov, ki iščejo sorodno dušo!
  2. Nove oznake profilov – Zelo koristno pri navezovanju stikov! Odslej točno veste kdo ima komunikacijske pravice in si lahko dopisuje z vami, kot tudi kdo je na mobilni verziji portala.
  3. NOVO! Super komunikacijska moč – Z vsemi uporabniki si lahko popolnoma neomejeno dopisujete, neglede na njihov članski status.
  4. Zasebne slike – Vsi, ki želite ohraniti 100% zasebnost, pa kljub temu uporabljati vse spoznavne storitve, objavite zasebno sliko in jo delite samo s tistimi, ki so vam všeč!
  5. Facebook in verificirani profili – Hitra registracija in prijava, ter uvoz slik ali zajem prek spletne kamere! Kmalu: Nagrajevanje verificiranih profilov!
  6. Mobilni ona-on.com – brezplačni zmenki v žepu, odslej tudi z registracijo novih uporabnikov in številnimi novostmi. Preverite z vašim mobilcem na http://m.ona-on.com.

Prihaja kmalu: Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 5

Vabljeni na številne spoznavne novembrske dogodke, nikakor pa ne zamudite Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 5, ki bo tudi letos v Ljubljanski Cvetličarni, 15.11.2013, z najbogatejšim spoznavnim programom doslej!

Vsakemu udeležencu letos prvič kar jamčimo, da bo s pomočjo „spoznavalnice“ hitro navezal nekaj zanimivih novih poznanstev na prireditvi! Tako je, prvi spoznavni dogodek z GARANCIJO na spoznavanje 😉 Več informacij o dogodku tukaj.

Zagotovite si cenejše vstopnice na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 5 na Eventimu. Klikni za nakup cenejše vstopnice v predprodaji.


Bi se nam pridružili?

Enostavno je! Najhitreje do zmenka in pravega partnerja z brezplačno registracijo. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več