Računalništvo, telefonija
06.05.2017 14:20

Deli z drugimi:

Share

Google bo kar sam odločal o tem, ali bo vaš Chrome 32-bitni ali 64-bitni!

64-bitna različica spletnega brskalnika Google Chrome naj bi bila bolj stabilna, hitrejša in predvsem bolj varna od 32-bitne različice.
64-bitna različica spletnega brskalnika Google Chrome naj bi bila bolj stabilna, hitrejša in predvsem bolj varna od 32-bitne različice.

Če uporabljate spletni brskalnik Google Chrome ste verjetno opazili, da je priljubljeni brskalnik neprestano deležen številnih večjih in manjših nadgradenj, ki so bodisi varnostni popravki bodisi popravki za napake v delovanju ali nove funkcionalnosti. Nadgradnje brskalnika Chrome pa bodo v prihodnje precej drugačne. Google je namreč uvedel novost, ki bo poskrbela za to, da bo 64-bitna različica spletnega brskalnika Chrome zamenjala 32-bitno različico na vseh računalnikih, kjer bo to mogoče.

Boljša oziroma 64-bitna različica spletnega brskalnika Google Chrome bo nameščena na vseh računalnikih, ki poganjajo 64-bitne operacijske sisteme Windows. Poleg tega bo moral osebni računalnik razpolagati z vsaj štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Če bodo vsi ti pogoji izpolnjeni, potem bo 64-bitna različica spletnega brskalnika nadomestila 32-bitno različico, na to pa uporabnik seveda ne bo imel nobenega vpliva ali možnosti izbire.

Google njegovo odločitev opravičuje s tem, da je 64-bitna različica bolj stabilna, hitrejša in predvsem bolj varna od 32-bitne različice. Samodejna posodobitev bo doletela vse uporabnike, ki imajo nameščen spletni brskalnik Google Chrome 58 in so izbrali možnost samodejnega posodabljanja spletnega brskalnika.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več