Računalništvo, telefonija
02.09.2015 06:10
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Google presenetil z novim logotipom!

Prenovljeni logotip podjetja Google navdušuje v vseh pogledih!
Prenovljeni logotip podjetja Google navdušuje v vseh pogledih!

Pred kratkim je kot strela z jasnega nastalo novo podjetje imenovano Alphabet Inc., ki je prevzelo trgovanje z delnicami Googla na borzi v New Yorku. Predhodni Google sedaj predstavlja zgolj hčerinsko podjetje pod okriljem Alphabet Inc. Ker gre tu za eno izmed največjih reorganizacij tehnološkega podjetja doslej ne preseneča, da so se pri podjetju Google odločili, da spremenijo še njihov prepoznavni logotip.

Prenovljeni logotip podjetja Google še vedno uporablja enake barve in je preprost v njegovi zasnovi, vendar je novi zapis v drugačni oziroma spremenjeni pisavi. Google je dejansko uporabil pisavo vrste »sans-serif«, ki logotipu daje pridih igrivosti in sodobnega pristopa. Mnogi strokovnjaki so potezo podjetja Google pohvalili, saj je računalniški gigant s to potezo nakazal, da mi inovativnosti zagotovo ne manjka. Poleg tega je podjetje Google za nameček prenovil tudi miniaturno ikono, ki se prikazuje v zavihku brskalnikov.

V spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Google-Logotip pa si oglejte razvoj Googlovega logotipa skozi čas.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več