Računalništvo, telefonija
10.09.2019 06:50
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei FreeBuds tokrat v akciji

Huawei FreeBuds so izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom.
Huawei FreeBuds so izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom.

Brezžično povezovanje je precej bolj praktično od tistega s kabli, in tako je tudi pri slušalkah. Prav zato je trend Bluetooth slušalk v izjemnem porastu, kablov in klasičnih 3,5 milimetrskih priključkov pa je vse manj.

Če še nimate brezžičnih slušalk ali so vaše že za odpis, imamo za vas zelo dobro novico. Spletni trgovec Ebay namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/113861982777 ponuja brezžične slušalke Huawei FreeBuds po ugodni ceni. Trenutno je zanje treba odšteti 45,99 evra.

Izdelane so posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 4.2 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, saj tehtajo zgolj 5,5 grama, ergonomsko oblikovane in zato udobne. Imajo tudi poseben sistem za redukcijo šuma iz okolja, mnoge funkcije pa boste lahko opravljali z dotikom samih slušalk. Seveda imajo vgrajen tudi mikrofon in so vodotesne.

Napolnjena baterija zadošča za približno tri ure neprekinjenega delovanja (odvisno od glasnosti zvoka), polnimo pa jih lahko s polnilno škatlico, kamor jih ob neuporabi tudi pospravimo. V priročni škatlici, ki je torej hkrati polnilna postaja, jih lahko napolnimo do 4-krat, tako da skupaj zagotavljajo do 12 ur predvajanja glasbe. Potem jo boste morali znova priključiti na elektriko, da se napolni. Čas polnjenja slušalk je približno eno uro.

Novost je seveda združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami. Verjetno vas zanima še velikost: 43,6 x 23,2 x 17,8 milimetra.

Več informacij dobite na povezavi https://www.ebay.com/itm/113861982777, kjer lahko slušalke tudi naročite.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35