Računalništvo, telefonija
24.05.2018 08:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izimobil z novo storitvijo

Izimobil z novimi paketi in novo storitvijo
Izimobil z novimi paketi in novo storitvijo

Izimobil bo za svoje uporabnike ponudil novo storitev. Tako bodo lahko uporabniki neizkoriščen delež prenosa podatkov prenesli v naslednji mesec, v obliki dobroimetja. Z začetkom letošnjega leta, se je Izimobil pridružil Telekomu Slovenije, kateri je za uporabnike že prilagodil in predstavil nekatere novosti. Uporabniki največjo spremembo vidijo predvsem pri prenosu podatkov.

S storitvijo IZI Vračilo, bodo lahko uporabniki Izimobila dobili dobroimetje za naslednji mesec glede na princip 1GB = 1€. Zgornja meja vračila je 7€ = 7GB.

Uporabnikom je na voljo tudi nova aplikacija za spremljanje porabe, katera pa je trenutno na voljo samo za Android uporabnike, za iOS je pa še v pripravi.

Zanimivo je tudi dejstvo, da je celotna količina prenosa podatkov na voljo za uporabo tudi v EU. Namreč, večina telekomunikacijskih operaterjev trenutno ponuja zgolj osnovni delež, katerega so dolžni po zakonu ponuditi uporabnikom izven Slovenije (EU).

Vsi paketi so sedaj “opremljeni” z neomejenimi klici v omrežje Telekoma Slovenije, kot tudi z vsaj 3000 enotami, katere lahko uporabnik koristi za SMS/MMS sporočila, kot tudi za prenos podatkov in klice v tuja omrežja.

Tukaj so na voljo tudi novi paketi IZI Vračilo S, M in L. Z paketom S uporabnik dobi vključenih še 1GB prenosa podatkov za 8€ na mesec, z paketom M uporabnik dobi še dodatnih 4GB prenosa podatkov za 11€ na mesec in z paketom L dobi uporabnik še 7GB za 14€ na mesec.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več