Računalništvo, telefonija
02.12.2015 12:40

Deli z drugimi:

Share

Izjemna komunikacijska platforma

Izjemna komunikacijska platforma
Izjemna komunikacijska platforma

Sharp profesionalni monitor PN-H701 je izjemna komunikacijska platforma, polna vrhunskih slikovnih tehnologij. Ta 70-palčni Ultra HD monitor razreda 4K (ločljivost 3.840 x 2.160) ima izjemno velik zaslon in kakovost slike z izjemno ločljivostjo za prikaz vseh vrst vsebin, od podrobnih besedil do čudovitih grafičnih tekstur.

Z ogromnim in brezhibnim zaslonom v 4-kratni polni ločljivosti 1080p prikazuje vse podrobnosti, globino in jasnost, ki jo je želel ustvarjalec prikazati. Odlikuje se z izrednim delovanjem na katerikoli notranji lokaciji – v prodajalni, pisarni, na konferencah ali javnih razstavah – ta monitor bo ustvaril nepozaben vtis na vsako publiko. Kljub velikemu obsegu vsebine, bodo na zaslonu Sharp PN-H701 vidne nežne strukture in fine podrobnosti, ki niso popolnoma vidne pri Full HD ločljivosti.

Vključene aplikacije omogočajo upravljanje preko nadzornega sistema, prikazovanje sporočil, prikazovanje reklam tako v javnosti kot v pisarnah, zaprtih prizoriščih, konferencah in še bi lahko naštevali.

Zaslonu Sharp PN-H701 lahko nastavite za predvajanje diaprojekcije promocijskega ali informativnih vsebin brez potrebe po osebnem računalniku. Vgrajeni USB medijski predvajalnik omogoča predvajanje 4K Ultra HD fotografij, videoposnetkov HD in glasbe shranjene na priključeno USB pomnilniško napravo. Za dodatno varnost ima PN-H701 pokrov za USB ključek za preprečevanje kraje USB pomnilnika s shranjenimi podatki.

Zaslon Sharp PN-H701 je zasnovan za uporabo 24/7 in v trdih pogojih poslovanja in zagotavlja ostro in jasno sliko tudi po dolgih urah neprekinjenega delovanja.

Zahvaljujoč LAN / RS- 232C vmesnikoma, je PN-H701 mogoče enostavno nadzorovati in spremljati preko računalnika, kar vam omogoča, da na daljavo vklopite ali izklopite monitor, preklopite svoj ​​vhod ali prilagodite zaslon in nastavitve.

Ceno lahko preverite na Tift.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več