Računalništvo, telefonija
06.12.2019 07:34

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam je prinesel novi Firefox 71?

Novi spletni brskalnik Mozilla Firefox 71 ima vse možnosti za uspeh.
Novi spletni brskalnik Mozilla Firefox 71 ima vse možnosti za uspeh.

Nekdaj zelo priljubljen odprtokodni spletni brskalnik Firefox danes uporablja le še peščica uporabnikov. Programerji so pripravili novo različico spletnega brskalnika Firefox, ki prinaša kar nekaj uporabnih novosti. Zato so mnogi poznavalci prepričani, da novi Firefox 71 predstavlja odlično alternativno za tiste, ki jim Chrome ali Edge ni po godu iz takšnega ali drugačnega razloga.

Spletni brskalnik Mozilla Firefox 71 prinaša izboljšane možnosti Lockwise in Firefox Monitor, hkrati pa ponuja povsem novo možnost za predvajanje videoposnetkov imenovano »Picture-in-Picture« oziroma »Slika-v-Sliki«. Novost je na voljo le za uporabnike osebnih računalnikov Windows in omogoča, da lahko videoposnetke predvajamo v zgornjem desnem delu brskalnika. Poleg tega novi Firefox 71 prinaša še vrsto drugih možnosti, kot na primer možnost odstranitve menija in drugih delov brskalnika za uporabo v navezi z aplikacijami, ki ta način potrebujejo. Nekaj izboljšav pa je bila deležna tudi funkcija za varovanje zasebnosti in za varnost pred kripto zlonamernimi kodami.

Novi Firefox je že na voljo za prenos na spletnem naslovu http://bit.ly/Mozilla-Firefox-RN in je bil tudi že preveden v slovenščino. Priporočamo, da novost vsaj preizkusite, saj verjamemo, da boste nad njo več kot navdušeni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več