Računalništvo, telefonija
22.05.2012 15:47

Deli z drugimi:

Share

Kaj vas navdihuje danes?

Banka Koper je univerzalna banka in spada med osem največjih slovenskih bank. Ustanovljena je bila pred skoraj šestdesetimi leti, njen skokovit razvoj pa se je začel v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je iz regionalne banke počasi prerasl
Banka Koper je univerzalna banka in spada med osem največjih slovenskih bank. Ustanovljena je bila pred skoraj šestdesetimi leti, njen skokovit razvoj pa se je začel v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je iz regionalne banke počasi prerasl

Na spletni platformi www.liveinspire.com se je uradno začel natečaj “Live Inspire”, pobuda bančne skupine Intesa Sanpaolo in njene hčerinske družbe Banke Koper (www.banka-koper.si).

Uporabniki bodo z nalaganjem svojih najbolj navdihujočih slik na platformo aktivno prispevali k ustvarjanju najdaljše uporabniško ustvarjene spletne pasice na svetu, obenem pa se bodo potegovali za ekskluzivno šestdnevno potovanje po severni Italiji.

Na ta način želi skupina Intesa Sanpaolo proslaviti izid debetne kartice INSPIRE (v Banki Koper bo to debetna kartica Activa Visa), ki omogoča brezplačen dvig v dvanajstih državah oziroma na več kot 9000 bankomatih hčerinskih bank skupine. Inspire debetna kartica je obenem primerna za vsak nakup, saj ponuja zanesljivost ene izmed največjih mednarodnih bančnih skupin – Intese Sanpaolo.

V skladu s sloganom “Kaj vas navdihuje danes? Premikajte svoje meje.” ter promoviranjem navdiha kot srčnega utripa našega vsakdanjega življenja, poteka natečaj istočasno v enajstih različnih državah, zaradi česar je ta projekt prava mednarodno navdihujoča pobuda: poleg Slovenije sodelujejo še Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Madžarska, Romunija, Rusija, Srbija, Slovaška, Ukrajina in Egipt. Torej vse države, v katerih je skupina Intesa Sanpaolo prisotna prek svojih lokalnih hčerinskih bank.

Če se želijo pridružiti natečaju “Live Inspire”, se morajo slovenski uporabniki registrirati na naslovu www.liveinspire.com. Skozi njihov osebni račun bodo lahko naložili do 10 navdihujočih fotografij vsak mesec in si tako povečali svoje možnosti za zmago. Natečaj “Live Inspire” se bo zaključil 31. julija: udeleženci imajo tako na voljo tri mesece, da razširijo novico o svojem sodelovanju, jo delijo s prijatelji in si tako zagotovijo glasove za svoje fotografije. To je edini način, ki prinaša največ možnosti, da postanejo srečni zmagovalci slovenskega dela turneje “Inspired Tour 2012”. Zmagovalno fotografijo bo izmed petih fotografij z največ glasovi izbrala kvalificirana žirija in sicer v skladu z “Live Inspire” filozofijo.

Avtor zmagovalne fotografije bo prejel potovanje za dve osebi po Italiji, domu skupine Intesa Sanpaolo: šest dni odkrivanja prave italijanske duše, degustiranja značilne hrane, odkrivanja lepot severnega dela države ter doživljanja gostoljubnosti domačinov iz prve roke.

Poleg tega je platforma “Live Inspire” razvita tudi v mobilni različici: udeleženci lahko pomagajo sestavljati pasico prek svojih iPhone telefonov in sicer s prenosom brezplačne aplikacije “Live Inspire” iz Apple Storea. Aplikacija je zabavna in enostavna za uporabo, kmalu pa bo na voljo tudi na Android marketu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847