Računalništvo, telefonija
30.05.2011 13:46
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kakšne naj bodo nove majice Računalniških novic?

Ste kos oblikovanju RN majice?
Ste kos oblikovanju RN majice?

Uredništvo RN je zopet v dilemi. Po dolgoletnem ohranjanju obstoječega motiva majice Računalniških novic, smo od vas, bralcev Računalniških novic dobili namig, da je čas za osvežitev podobe majice. V tej luči smo vas najprej na naši Facebook strani povprašali glede materiala in kroja in izbrali ste!

Zdaj je čas za izbiro motiva RN majice. Kakšne naj bodo torej nove majice Računalniških novic? Kdo bo vedel bolje kot vi, cenjeni bralci Računalniških novic? Zato smo se odločili, da damo možnost oblikovanja motiva majice Računalniških novic vam! To je odlična priložnost, da velikemu krogu računalniških navdušencev, bralcem Računalniških novic, pokažete svoj talent in stopite iz sence.

Izbrane majice (ženske in moške) ter predloga, na katero oblikujte vaš motiv, so na voljo tukaj.

Zmagovalec nagradnega tekmovanja v oblikovanju motiva za RN majico bo prejel brezplačno majico in 6 mesečno naročnino na Računalniške novice, njegovo ime in priimek pa bomo izpostavili tudi na forumu, strani in Facebook strani Računalniških novic (če bo to seveda želel).

Spodaj si še preberite pravila (navodila) nagradne igre, nato pa hitro k oblikovanju najboljšega motiva za majico Računalniških novic!

Pravila nagradnega tekmovanja za oblikovanje nove majice Računalniških novic:

1. Uporabljate lahko vse grafične programe.
2. Odločite se lahko za poljuben format (velikost), imejte pa v mislih, da bodo majice tako za ženske, kot za moške (možni so seveda tudi predlogi, ki vključujejo poslikavo na hrbtni strani).
3. Motiv mora vključevati tudi logotip RN.
4. Na izdelku, katerega uporabnik odda; NE SME biti nikakršnega podpisa/napisa, ki bi odkrival avtorja. V nasprotnem primeru se izdelek ne bo objavil.
5. V primeru izbora mora tekmovalec oddati .png ali .psd datoteko, ki naj bo primerna za tisk.
6. Top 3 izdelki po izboru uredništva bodo šli na glasovanje na forum RN ter na Facebook stran RN.

7. Izdelke oddate na e-poštni naslov narocnine@nevtron.si, in sicer do torka, 11.06.2011 v JPEG formatu (delajte pa v vektorski obliki, ki jo pošljete v primeru zmage).
8. Če tekmovalec ne želi, da se po končanem glasovanju objavi njegovo ime pod izdelkom, naj to pripiše.
9. Uporabljate lahko le avtorsko nezaščiten spletni material, zaželena pa je seveda izključno vaša kreativa.
10. Pri uredniškem izboru se bodo upoštevali samo resni prispevki.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več