Računalništvo, telefonija
24.05.2011 15:20

Deli z drugimi:

Share

Lady Gaga uporablja Chrome

Lady Gaga in Chrome: Nepremagljiva naveza!
Lady Gaga in Chrome: Nepremagljiva naveza!

Na svetu verjetno ni računalničarja, ki še ni slišal vsaj eno od uspešnic ameriške pop pevke Stefani Joanne Angeline Germanotte. Ne, ne šalimo se. Tu seveda govorimo o 25-letni pevki s psevdonimom Lady Gaga. Ta se je pred kratkim uvrstila celo na prvo mesto Forbesovega seznama stoterice najvplivnejših med svetovnimi slavnimi osebnostmi iz sveta zabavništva, mode in informacij.

Tako kot je Lady Gaga s svojimi glasbenimi uspešnicami očarala številne računalničarje, je te očaralo podjetje Google z izjemno hitrim, zanesljivim in varnim brskalnikom Chrome. Zato ne preseneča, da sta računalniški gigant in ameriška pop pevka združila moči in pripravila nadvse zanimivi reklamni spot za trenutno najboljši spletni brskalnik, Google Chrome. V videospot so bili vključeni celo privrženci pevke Lady Gaga.

V videospotu dolžine dobre poldruge minute, ki je dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/IWNTQ, Lady Gaga in njeni oboževalci preperevajo njeno najnovejšo uspešnico. Glavni namen reklamnega spota je seveda predstavitev moči, ki jo ima svetovni splet pri povezovanju ljudi iz različnih koncev sveta. Poznavalci svetovnega spleta so si tu enotni. Google bo s to potezo na svojo stran pridobil številne spletne deskarje, ki so nezadovoljni bodisi s spletnim brskalnikom Internet Explorer bodisi Mozilla Firefox.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,