Računalništvo, telefonija
23.05.2016 13:51
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov ponudnik mobilne telefonije v Sloveniji

Utrinek z novinarske konference
Utrinek z novinarske konference

Konec maja je na slovenskem trgu mobilne telefonije začel delovati nov ponudnik tovrstnih storitev. Pri njihovi ponudbi se osredotočajo predvsem na podatkovni prenos, ki ga skupaj z ostalimi storitvami ponujajo v šestih paketih.


Na trgu mobilne telefonije že dolgo nismo videli nič svežega. Odhodi nekaterih ponudnikov so naredili prostor za nove, kar so dobro izkoristili pri velenjskem podjetju Mega M d.o.o. Me2 storitve bodo delovale na omrežju Telekoma Slovenije, s čimer si je novopečeni ponudnik mobilne telefonije zagotovil odlično pokritost in zanesljivost delovanja. Pri svoji ponudbi poudarjajo kakovost storitve in velike količine zakupljenih podatkov, ki so na voljo v šestih različnih paketih, med drugim tudi enemu, namenjenu turistom v Sloveniji.

Najbolj privlačen izmed paketov je prav gotovo paket KULPLUS, ki za 19,99 € na mesec ponuja 1000 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 1000 SMS-ov ali MMS-ov in 10 GB prenosa podatkov. Na voljo so tudi paketi za manj zahtevne uporabnike in tiste, ki želijo neomejeno uporabo storitev.

Podjetje je pripravljeno na razvijajoč trend interneta stvari in se zaveda, da bomo v prihodnje še bolj uporabljali podatkovni prenos podatkov. V prvem letu poslovanja pričakujejo okoli deset tisoč naročnikov, v naslednjih treh letih pa 50 tisoč. Načrtujejo tudi širitev na tuje trge, na katerih bodo investirali predvsem svoje znanje in izkušnje, ostalo izvajanje ponudbe pa bodo prepustili svojim poslovnim partnerjem. Uspeh pripisujejo predvsem dobro usklajeni ekipi inženirjev, ki so s svojim znanjem omogočili uresničitev projekta.

Naročniki paketov Me2 bodo imeli telefonske številke omrežne skupine 065, omogočen pa je tudi prenos obstoječe številke z drugih omrežij na njihovo.


Mobilno plačevanje Moneta trenutno še ni na voljo, vendar odgovorni v podjetju Mega M pravijo, da pogovori že potekajo in bo storitev, tudi na njihovem omrežju, omogočena kmalu. “Naši paketi so enostavni, jasni in brez drobnega tiska”, še navajajo v podjetju in vabijo nove naročnike, da se jim pridružijo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več