Računalništvo, telefonija
09.10.2015 08:25
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novosti v Mobilni banki Klikin

Novosti v Mobilni banki Klikin
Novosti v Mobilni banki Klikin

Ste že med tistimi, ki svoje finance urejajo kar prek svojega mobilnega telefona? Mobilna banka Klikin, aplikacija za mobilne naprave na platformah iOS in Android , z najnovejšimi posodobitvami ponuja še več storitev za enostavno in udobno bančništvo. Posodobite aplikacijo v App Store ali Google play in spoznajte novosti:

  • In-plačilo vam omogoča nakazovanje denarja kar prek vašega GSM-imenika. Denar lahko nakazujete uporabnikom Klikin z vklopljeno funkcijo in-plačilo.
  • Z Internim prenosom pa lahko prenesete sredstva iz izbranega računa na druge imetniške in pooblaščenske osebne in varčevalne račune (do 15 tisoč evrov, vsak dan v letu).
  • Menjalnica omogoča menjavo sredstev v okviru stanja na temeljnem računu v izbrani valuti v drugo želeno valuto. Posamična menjava je omejena na 50.000 evrov oz. protivrednost v drugi valuti.


Plačujte položnice s funkcijo Slikaj in plačaj
Mobilna banka Klikin omogoča tudi udobno plačevanje položnic. Všeč vam bo funkcija Slikaj in plačaj, saj vam omogoča hitro plačevanje položnic. Kamero na telefonu le usmerite v levi del položnice (talon), počakajte, da poskenira ključne podatke, nato pa le še dokončajte plačilo. Odločite se lahko še za ročni vnos podatkov, uporabniki NLB Klika pa lahko uporabite vaša shranjena Hitra plačila.

Z mobilno banko Klikin boste vedno na tekočem s stanjem in prometom vaših plačilnih kartic MasterCard, Visa in Karanta, vašega osebnega in varčevalnega računa ter pooblaščenih osebnih in varčevalnih računov. Ste izgubili kartico? Prekličite jo kar prek svoje mobilne banke.

Še niste uporabnik Mobilne banke Klikin?

Aplikacijo Klikin si najprej naložite v App Store-u ali Google Play-u, nato naročite generator enkratnih gesel OTP in pristopite k mobilni banki Klikin. To lahko storite osebno v NLB Poslovalnici ali prek spletne strani www.klikin.si. Uporabniki NLB Klika lahko to storite preprosto v NLB Kliku, poglavje Naročila. Sledi še aktivacija generatorja OTP s serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ste ju prejeli prek e-sporočila in SMS-sporočila, nato pa vstopite v banko Klikin s številko PIN, ki ste jo sami določili ob aktivaciji generatorja OTP. Želite izvedeti več? Kliknite tu.

Če ste že uporabnik NLB Klika in generatorja OTP, posodobite aplikacijo Klikin ter v NLB Kliku – Naročila – Nastavitve banke potrdite pristop k mobilni banki in omogočite plačila. Za obstoječe imetnike generatorja OTP je pristop in uporaba mobilne banke Klikin brez dodatnih stroškov.

Koristne osnovne informacije

Ne glede na to, ali ste si aplikacijo Klikin le prenesli na vašo mobilno napravo ali pa jo nadgradili v mobilno banko Klikin, lahko takoj dostopate do osnovnih informacij, ki so dostopne tudi nekomitentom: iskanje najbližjih NLB Bankomatov in NLB Poslovalnic z navigacijskim sistemom, vpogled v aktualne menjalne tečaje in v informativno menjalnico ter dostop do kontaktnih podatkov banke.

Mobilna aplikacija Klikin je na voljo v Google Play in App Store. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več