Računalništvo, telefonija
29.04.2016 10:11

Deli z drugimi:

Share

Na voljo je urnik 21. NT konference

Na voljo je urnik 21. NT konference
Na voljo je urnik 21. NT konference

21. NT konferenca dobiva svojo podobo! Rdeča nit letošnje konference je digitalna poslovna preobrazba, ki na dogodek prinaša več poslovnih vsebin, ki jih bo zaznati tudi na tehnoloških predavanjih.

Ključne tematske sklope, ki so na NT konferenci že stalnica, ohranjamo tudi letos. Skladno z aktualnimi spremembami in novostmi na tem področju pa jih razširjamo in dopolnjujemo. Relevantnih vsebin, ki predstavljajo pomembno znanje predvsem za IT strokovnjake in razvijalce, torej ne bo manjkalo.

Priznani predavatelji, mnoge od njih smo na konferenci gostili že večkrat, bodo z vami delili najnovejše informacije iz IT sveta ter številne primere uspešnih praks. Digitalno preobrazbo vam bodo skozi dejanske zgodbe različnih podjetij približali tudi v samostojnem sklopu Poslovna preobrazba, ki je novost letošnje konference.

Oglejte si urnik 21. NT konference!

Več o posameznih vsebinskih sklopih si lahko preberete v spodnjih vrsticah.

1. Poslovna preobrazba. Tehnologija in sodobni poslovni procesi so postali nerazdružljivi, zato jih povezujemo in prepletamo tudi na NT konferenci. Letošnja novost je samostojen sklop predavanj Poslovna preobrazba, ki je namenjen vsem, ki se zavedate, da je digitalna transformacija ključna ne le za uspešno poslovanje, pač pa za preživetje podjetij v sodobnem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. Več o sklopu.


2. Podatki in analitika. Obvladovanje, hramba in analiza podatkov so osnove digitalnega poslovanja. Spoznajte novosti v Microsoft SQL Server, Azure Machine Learning, Power BI, Cortana Analytics in drugih. Več o sklopu.


3. Produktivnost. Uspešna podjetja si poslovanja brez ustreznih rešitev za produktivno delo ne morejo privoščiti. V tem sklopu boste spoznali novosti, dobre prakse in nasvete o vpeljavi rešitev Office 365, Skype for Business in ostalih. Več o sklopu.


4. Poslovne rešitve. Tudi letos boste na NTK lahko spoznali največje strokovnjake s področja Microsoftovih poslovnih rešitev iz družine Dynamics, predstavili pa vam bomo tudi Microsoft Project Online. Več o sklopu.


5. DevOps, razvojna orodja in arhitektura. Spoznajte novosti v razvojnih orodjih Visual Studio, tako na Windows kot na Mac OS in Linux, ter najnovejše trende pri gradnji zanesljivih, varnih in razširljivih modernih rešitev. Več o sklopu.


6. Internet stvari. Internet stvari je tu, zato mu na letošnji NT konferenci prvič namenjamo samostojen vsebinski sklop. Izvedeli boste, zakaj je IoT obnorel svet, katere so dobre prakse in kaj prazne obljube, kakšne rešitve so že na voljo in kaj še prihaja ter zakaj je skupek storitev Azure IoT Suite trenutno najbolj opevana storitev. Več o sklopu.


7. Razvoj za splet in oblak. Razvoj spletnih rešitev se že več let spreminja z izjemno hitrostjo. Spoznajte najnovejše trende in prakse – spoznajte se z novim ASP.NET Core in novostmi v ASP.NET. Več o sklopu.


8. Razvoj aplikacij. Spoznajte, kako orodje Xamarin, ki je od nedavno brezplačno za mnoge, omogoča razvoj aplikacij za iOS, Android ter druge sisteme z uporabo C# in .NET. Več o sklopu.


9. Strežniki in upravljanje. Sodobni podatkovni centri, hibridni oblaki, strežniki v oblaku, trendi, varnost, zanesljivost in upravljanje. To so aktualne teme, ki skrbijo vsakega upravljavca infrastrukture in ki jih bomo osvetlili v tem sklopu. Več o sklopu.

10. Varnost in identitete. Zagotavljanje varnosti dostopa, podatkov in storitev je ključ do zanesljivega delovanja. Z razširitvijo v oblak ali z vpeljavo oblačnih rešitev je to danes pomembneje kot kdaj koli. Spoznajte najnovejše trende, dognanja in rešitve s tega področja, da vam kasneje ne bo žal. Več o sklopu.

11. Operacijski sistemi. Spoznajte, kaj prinaša Windows 10, zakaj ga je smiselno vpeljati in kako se vpeljave lotiti. Iz prve roke boste izvedeli tudi, kako so z vpeljavo zadovoljni tisti, ki so jo že opravili. Več o sklopu.

Preberite si več o NT konferenci ter si oglejte video posnetek lanskega dogajanja, ki vas bo zagotovo prepričal, da se nam pridružite tudi letos!

Spremljajte nas preko spletne strani www.ntk.si, za več informacij pa nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več