Računalništvo, telefonija
04.03.2009 09:43
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nakupovalni spletni iskalnik

Nakupovalni spletni iskalnik
Nakupovalni spletni iskalnik


Naše bralce bodo verjetno bolj zanimali IT izdelki in storitve.

CentrSource je nov, inovativen spletni nakupovalni iskalnik, ki potrošnikom omogoča, da najdejo tisto, kar iščejo, takrat ko iščejo in kjer iščejo. Omogoča enostavno, zanesljivo in varno iskanje, s katerim se potrošnik izogne številnim spletnim oglasom in nezaželenim sporočilom. CentrSource zagotavlja edinstveno nakupovalno izkušnjo, ki si jo kupec sam oblikuje.

CentrSource je namenjen predvsem uporabniku oziroma kupcu, saj je v poslovnem modelu CentrSourca kupec kralj, torej tisti, ki prek portala sporoča svoje želje, potrebe in zahteve ponudnikom. Polege tega predstavlja pametno oglaševalsko orodje za vse ponudnike, ki se zavedajo pomena usmerjenih in merljivih spletnih akcij ter grajenja odnosa s svojimi potrošniki.

Uporabniki portala so za tovrstno iskanje lahko tudi nagrajeni. Različni ponudniki lahko kupca, ki se odzove na njihovo ponudbo, nagradijo s Point$ točkami. Point$ točke so točke, ki jih uporabnik dobi v primeru, ko se odzove na določeno ponudbo, ki je ovrednotena z določenim številom točk – Point$. Zbrane točke lahko uporabnik unovči za nakup izdelkov v Point$ trgovini. To je Centsource trgovina, ki ponuja vrsto izdelkov po Point$ cenah, in v kateri lahko registrirani uporabniki nakupujejo z zasluženimi točkami na CentrSourcu.

Bralci medija Računalniške novice imajo zdaj možnost spletnega nakupovanja, ki do danes še ni obstajalo. Na spletni strani je na voljo ponudba, ki je specifična vašim potrebam. Naše bralce bodo glede na spremljanje IT novic verjetno bolj zanimali IT izdelki in storitve, ponudbo pa sicer lahko kreirajo po svojih željah in potrebah. Naslednji korak je registracija, ki služi še večji optimizaciji ponudbe. Tako bodo pregledovali le izdelke, ki so vezani na njihovo zanimanje in lokacijo.

Vsi imamo svoje potrebe in želje, Centrsource pa nudi kategorično in lokacijsko omejeno ponudbo, kjer bralci Računalniških novic enostavno najdejo izdelke po svoji meri.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več