Računalništvo, telefonija
13.08.2018 11:53
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nepogrešljive lastnosti mobilnega telefona na potovanju

..S Samsung Galaxy S9 ali S9+ boste kos izzivom na poti..
Samsung Galaxy S9 ali S9+ sta v pomoč in za zabavo na potovanju.
Samsung Galaxy S9 ali S9+ sta v pomoč in za zabavo na potovanju.

Ne glede na to, ali se poleti odpravimo z nahrbtnikom po svetu, obiščemo bližnje in bolj oddaljene turistične destinacije ali pa se podamo na izlet z avtom ali motorjem, je povečini mobilni telefon naš zvesti spremljevalec. Za navigacijo, zabavo, varnost … pričakujemo zmogljivo napravo, ki bo kos izzivom poti in doživetij. Predstavljamo zmogljivosti Samsung Galaxy S9 in S9+ pametnih telefonov, katerim boste na potovanju še posebej hvaležni.

Kamera, odzivna kot oko
Na potovanju želimo dogodivščine poletja doživeti, kasneje pa obujati spomine in jih podoživeti. Ujeti poletje v objektiv je lahko pravi izziv. A z dobro kamero, ki jo imamo vedno pri roki, lahko fotografiranje postane pustolovščina, v kateri uživamo na vsakem koraku.

S pomočjo kamere na Samsung Galaxy S9 in S9+ mobilnih telefonih lahko posnamemo fotografije, ki se bodo za vedno vpisale v fotoknjigo poletja. Sončni vzhod ob jutranjem teku, dogodivščine na jadralski odpravi in po(ne)srečene izkušnje z adrenalinskimi športi se bodo ujeli v mrežo kamere z dvojno zaslonko, ki podpira načina F1,5 in F2,4 ter se prilagaja kot človeško oko ob različnih pogojih osvetlitve. Naj bo podnevi ali ponoči, revolucionarna kamera bo z vami do konca zabave.

Snemanje izredno počasnih posnetkov
Razburljivi trenutki se zgodijo zelo hitro. Zato je dobrodošla možnost zajemanja izredno počasnih posnetkov, ki bo upočasnila čas in vsakodnevne trenutke spremenila v nekaj posebnega. Kamera bo v sekundi nanizala 960 sličic z izjemno hitrim svetlobnim tipalom. Z vključenim zaznavanjem gibanja bodo nepozabni posnetki nastali že v prvem poskusu. Video posnetke lahko nato obogatimo še z glasbeno podlago, ki jo izberemo naključno iz glasbenih predlog ali pa dodamo skladbo iz lastnega seznama predvajanja. Kako posneti izredno počasne posnetje, preverite v nasvetih The Slow Mo Guys na tej povezavi.

Prevajalec pri roki
Kamera nam širi pogled na svet tudi kot lastni prevajalec. Z Bixby pomočnikom lahko odkrivamo in prepoznavamo objekte v realnem času, dobimo informacije o fotografiji, ki jo zajema kamera, in lažje razumemo izbrane tuje jezike. Kot nalašč za pomoč na potovanjih.

Realistični zaslon
Pri ogledu posnetih vsebin, iskanju informacij ali igranju iger so pomembni dober zaslon, čist zvok in zmogljivost naprave. Samsung Galaxy S9 in S9+ pametna telefona poganja procesor Exynos z osmimi jedri. Ponašata se z brezkončnim zaslonom. Ta pri Galaxy S9 po diagonali meri 146,5 mm (5,8″), pri Galaxy S9+ pa 157,4 mm (6,2″). Oba odlikuje razmerje stranic 18,5:9 in ločljivost 2960 x 1440 slikovnih pik. Tako lahko tudi na potovanju uživamo v kinematografski sliki, ki je obogatena s čistim prostorskim zvokom AKG stereo zvočnikov, nadgrajenih s tehnologijo Dolby Atmos.

Kupica praktičnih bombonov
S premišljeno obliko se mobilna telefona boljše prilegata v dlan. K brezskrbni in praktični uporabi na potovanjih prispevajo še odpornost proti vodi in prahu (IP68) ter možnost brezžičnega polnjenja. Povrh pa se lahko z SmartThings aplikacijo povežemo s Samsung napravami in napravami drugih ponudnikov. Tako bosta izmenjava vsebin in upravljanje naprav potekala nemoteno.

Oba mobilna telefona sta na voljo v štirih barvnih različicah za vsak stil: polnočno črni, koralno modri, vijolični in jutranji zlati. Ne glede na barvo, sta Samsung Galaxy S9 in S9+ mobilna telefona garancija za vrhunsko napravo, ki izstopa navzven in navznoter. S prefinjeno obliko, napredno kamero in izjemno zmogljivostjo Samsung Galaxy S9 in S9+ mobilna telefona upravičujeta ugled vsestranskega spremljevalca – na potovanju, pa tudi doma in v pisarni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več