Računalništvo, telefonija
15.02.2020 14:34
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nintendo PlayStation na prodaj, a ne bo poceni!

Za reto igralno konzolo "Nintendo PlayStation" bo treba odšteti kar precej denarja.
Za reto igralno konzolo "Nintendo PlayStation" bo treba odšteti kar precej denarja.

Pravi ljubitelji konzolnih iger so zagotovo že slišali za igralno konzolo “Nintendo PlayStation”, saj je ta zasedala posebno mesto v zgodovini konzolnih iger. Prototip te igralne konzole so namreč izdelali v manj kot 200 primerkih, ena izmed teh pa je nedavno končala na avkcijski prodaji. To je zdajšnji lastnik dejansko kupil v avkciji, ki je bila organizirana od stečaju bivšega prvega moža podjetja Sony Olaf Olafsson.

Kot vse kaže nakup retro igralne konzole “Nintendo PlayStation” ne bo poceni, saj je njena cena v zgolj prvih 24 urah narasla na kar preračunanih 230 tisoč evrov. Čeprav lastnik še noče razkriti želene cene, ki jo želi doseči z avkcijsko prodajo, se o njej že špekulira. Mnogi so prepričani da bo ta postavljena na saj preračunanih 1,1 milijonov evrov. To ne preseneča, saj gre za konzolo, na kateri je mogoče igrati tako igre iz kaset Super Nintendo kot tudi optičnih pogonov. Čeprav igralna konzola “Nintendo PlayStation” ni nikoli ugledala luči sveta, je bila dejansko prvi prototip igralne konzole PlayStation, ki jo je v prodajo ponudilo podjetje Sony.

Ponudba za reto igralno konzolo “Nintendo PlayStation” v živo se bo pričela 6. marca letos. To pomeni, da imate še vedno nekaj časa, da zberete dovolj denarja, da oddate vašo ponudbo. Konča cena pa bo po prepričanju poznavalcev zagotovo precej višja od milijona evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35