Računalništvo, telefonija
17.08.2018 08:00

Deli z drugimi:

Share

Nokia 7 Plus prejela nagrado za potrošniški pametni telefon leta na EISA 2018

Nokia 7 Plus prejela nagrado za potrošniški pametni telefon leta na EISA 2018
Nokia 7 Plus prejela nagrado za potrošniški pametni telefon leta na EISA 2018

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes oznanil, da je Strokovno združenje za sliko in zvok (EISA) pametni telefon Nokia 7 Plus izbralo za potrošniški pametni telefon leta. EISA nagrade ocenjuje največji svetovni neodvisni panel, ki ga sestavlja preko 55 najbolj cenjenih specializiranih revij in spletnih strani. Pametni telefon Nokia 7 Plus so izpostavili zaradi njegove izjemne zasnove, zmogljivosti in impresivnih lastnosti fotografiranja po tem, ko so ga testirali v močni konkurenci ene najbolj iskanih kategorij na nagradah.

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri HMD Global, pravi:
“Nokia 7 plus je bila zasnovana z namenom, da uporabniku zagotovi vse tisto, za čemer stojimo v podjetju. Tako smo izjemno navdušeni, ko vidimo odzive strokovnjakov iz industrije. Prizadevamo si ustvarjati pametne telefone z odlično kombinacijo moči, fotografskimi funkcijami in elegantno obliko v vseh cenovnih razredih. Nokia 7 plus je utelešenje našega poslanstva, da ustvarimo naprave, ki so tako čudovite kot močne in to vse po izredni ceni. S telefonom Nokia 7 plus, ki ga priznava tudi tako cenjeno združenje, kot je EISA, dokazujemo, da je mogoče v eni močni napravi ponuditi vsebino in slog svetovnega razreda.”

Nokia 7 Plus: prvoligaš za vsakogar
Narejena za ustvarjalce osupljivih vsebin, Nokia 7 Plus predstavlja pravega heroja v rangu pametnih telefonov Nokia. Z inovativno optično strojno opremo in algoritmi ujame trenutke v fotografije, ki so skorajda kot žive. Z izboljšano funkcijo Dual-Sight, dvojnima zadnjima senzorjema in ZEISS optiko telefon združuje izjemno občutljivo 12MP širokokotno primarno kamero za odlično izvedbo pri nizkih ali presvetlih svetlobnih pogojih ter sekundarno 13MP kamero, ki omogoča dvakratni optični zoom za trenutke, ko si želite, da bi bili bližje objektu fotografiranja. Nokia 7 plus ima funkcijo Pro Camera, kar uporabniku omogoča, da fotografira kot profesionalec, nudi hiter in preprost ročni nadzor nad naprednimi nastavitvami fotoaparata, kot so uravnoteženost beline, ostrenje, ISO, hitrost zaklopa in osvetlitve.

S svojo impresivno 16MP sprednjo kamero z optiko ZEISS se Nokia 7 plus prilagaja razmeram pri šibki svetlobi, saj povečuje občutljivost na svetlobo, da zagotovi popolno sliko sebka. Izboljšana funkcija Dual-Sight usklajuje sprednje in zadnje kamere hkrati, da zajame #Bothie in ga varno z neomejenimi fotografijami in videoposnetki naloži v Google Foto. Trije mikrofoni posnamejo prostoren 360° zvočni prostor, ki sovpada s 4K videom, s čimer prenese občinstvo v središče akcije in ustvari vsebino, ki je vredna velikega zaslona.

Optimizirana za maksimalno moč, prinaša dvo-dnevno življensko dobo baterije. Njen rahlo zaobljen zadnji del in vitki robovi omogočajo veliko-zaslonsko izkušnjo na udoben in enostaven način. Živahen 6-inčni, 18:9, visokoločljivi zaslon omogoča popolno brskanje po spletu, družbenih omrežjih in igranje igric.

Dizajn, inovativnost in tehnologija
Nagrade EISA podeljujejo strokovnjaki iz vsega sveta, ki glasujejo v kategorijah, kot so fotografije, hi-fi hišni kino in mobilne naprave. Vsi izdelki, nominirani za nagrado EISA, opravijo celovit večstopenjski postopek ocenjevanja, vključno z intenzivnimi testi za ocenjevanje njihove tehnologije, dizajna in inovacij. Izdelki, ki opravijo te stroge teste, so uvrščeni v svoje kategorije, kar dokazuje njihove izjemne lastnosti v svetovnem merilu. Nokia 7 Plus je bila izglasovana kot vodilni potrošniški pametni telefon v kategoriji mobilnih naprav in bo prejela nagrado EISA za leto 2018-19.

Seznam prejemnikov nagrad je dostopen na spletni strani EISA . Zmagovalni izdelki bodo predstavljeni med IFA, največjim svetovnim sejmom potrošniške elektronike, ki bo potekal v Berlinu od 31. avgusta do 5. septembra. (P. R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več